Foto: Jakob Skipper

Foto: Jakob Skipper

Ville gøre noget godt i julen: Samlede ind til Røde Kors

Af
Kimmie Hetland

Indsamling Julen er hjerternes fest. Og de to piger Kaya Skipper og Karen Poulsen fra Furesø Musikskole, begge 12 år, ville gøre noget godt i julen. Derfor stillede de sig op på Værløse Bymidte og spillede to-stemmig julemusik på fløjte for at samle penge ind til et velgørende formål.

"Det er noget, de selv har fundet på. De gjorde det også sidste år, og jeg synes, at det er rigtig fint, at de tænker på den måde og ikke bare vil samle ind til for eksempel at købe en is", siger Jakob Skipper, der er far til Kaya og fortsætter:

"Oprindeligt havde pigerne bare tænkt at spille for sjov. Karen har i nogle år boet i England, hvor det er meget almindeligt at samle ind, og da pigerne tidligere har været rundt og samle ind for Røde Kors ved ders landsinsamlinger, besluttede de at spille for Røde Kors i stedet".

Karen og Kaya havde forberedt sig grundigt ved at indøve en samling julemelodier sammen med deres fælles fløjtelærer på musikskolen, Pia Kaufmanas. På omkring to timer fik pigerne samlet 967 kr. ind, og de valgte, at alle pengene skulle gå til Røde Kors.

Publiceret 08 January 2019 00:00