Jens Frederiksen og Betina Dyring-Andersen har sammen med kollegaen Michael Jensen åbnet ny akupunkturklinik i Farum. Foto: Jens Berg Thomsen

Jens Frederiksen og Betina Dyring-Andersen har sammen med kollegaen Michael Jensen åbnet ny akupunkturklinik i Farum. Foto: Jens Berg Thomsen

Ny akupunkturklinik åbnet i Farum

Trekløver har valgt Farum på grund af nærliggende opland til ny klinik på Frederiksborgvej

Af
Jens Berg Thomsen

Tre akupunktører, der i forvejen har hver sin klinik, har slået pjalterne sammen og har åbnet et helt fjerde sted i Farum. Klinikken er oppe at køre, og de tre, Betina Dyring-Andersen, Jens Frederiksen og Michael Jensen, har åbnet klinik på Frederiksborgvej i Farum oven på Toyotaforhandleren.

"Vi har lavet akupunktur i 20 år på fuld tid, så vi har noget erfaring at trække på," siger Jens Frederiksen.

De tre har tænkt sig at tage en hel dag hver om ugen i Farum, og måske skrue op efter behov. Jens Frederiksen har tidligere haft klinik i nabolaget og kender lidt til Farum i forvejen. De tres nuværende klinikker ligger i Charlottenlund og i København. Valget af Farum er på grund af kundegrundlaget, siger de to.

"Det ligger godt i forhold til oplandet med Allerød og Birkerød lige i nærheden," siger Betina Dyring-Andersen.

Der har for nylig været holdt introaften i den nye klinik, der ifølge de to kan byde på behandling af blandt andet smerter, kvindesygedomme, mandesygdomme og mange andre sygdomme.

"Den kinesiske medicin handler grundlæggende om, at kroppen er en helhed. Det vil sige, at der skal være balance. Akupunktur kan bringe balancen tilbage," siger Jens Frederiksen.

Akupunktur kan også behandle allergi.

"Hvis folk eksempelvis oplever et dødsfald, kan det faktisk udløse allergi på grund af ubalance," siger Betina Dyring-Andersen.

"Vi kan alle tre forskellige ting, og vi supplerer hinanden godt," forklarer Betina Dyring-Andersen.

"Det er det, vi mener, der er fordelen ved at være gået sammen," siger Jens Frederiksen.

Den nye klinik har omkring 30 patienter, forklarer de to.

Publiceret 23 January 2019 00:00