Her i Stavnsholtkirken kan man i vinterferien lave sin egen tegnefilm og høre om drømmenes konge Josef fra bibelen. Arkivfoto

Her i Stavnsholtkirken kan man i vinterferien lave sin egen tegnefilm og høre om drømmenes konge Josef fra bibelen. Arkivfoto

Aktivitet i vinterferien: Lav tegnefilm om fortælling fra bibelen

Børn, der går i 3. klasse, kan i vinterferien høre mere om drømmeren Josef fra Bibelen og lave egen tegnefilm

Vinterferie Farum Sogn inviterer til en uge i Stavnsholtkirken, hvor man kan være med til at lave en tegnefilm om en fortælling fra bibelen fra den 11. til 15. februar.

Fortællingen handler om en ung dreng, Josef, der havde store drømme. Hans brødre blev misundelige på ham og Josef havde det bestemt ikke nemt. Men til sidst gik drømmene i opfyldelse og Josef og hans brødre blev gode venner igen.

Tegnefilmene laves i samarbejde med den professionelle animationsinstruktør Annemette Karpen fra ANIMA og animator Michael Bech Hussain. Man kommer blandt andet til at arbejde med flyttefilmsteknikker, lave figurer og baggrunde, filme og lægge lyd. Senere får man en DVD med filmen, og den lægges også på Youtube.

Hvis du vil se lidt mere om tegnefilmprojektet, inden du beslutter dig for, om du vil deltage, kan du finde film på youtube: Annemette Karpen, blandt andet sommeranimation på Bakkehus 2018. Der er max plads til 15 børn, det er gratis, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet til følgende mailadresse: MDG@km.dk, hvor du skal skrive dit fulde navn samt telefonnummer og mailadresse.

Ferieprojektet arrangeres i samarbejde mellem Farum Sogn og Annemette Karpen, og sognepræst Dorothea Glöckner er kontaktperson, tlf. 41728457.

ksh

Publiceret 26 January 2019 00:00