Årets CSR-pris inden for kommunegrænsen gik til Milcon.

Årets CSR-pris inden for kommunegrænsen gik til Milcon.

Furesøs erhvervsliv skålede for et godt nytår

Flere hundrede mennesker var i Galaksen, da Furesø Kommune holdt nytårskur

Af
Jens Berg Thomsen

Foto: Jan F. Stephan

Forleden kunne erhvervslivet i Furesø Kommune ønske hinanden godt nytår i Galaksen i Værløse, hvor flere 100 var mødt frem til kommunens nytårskur.

"Velkommen til den traditionsrige nytårskur, der ser ud til at være populær. Jeg ser mange kendte ansigter, men jeg ser også mange, jeg ikke har set før." lød det fra erhvervskonsulent i Furesø Kommune Flemming Ipsen fra scenen.

Borgmester Ole Bondo Christensen (S) kunne også byde velkommen og fortælle lidt om de næste talere, der var formand for Furesø Industri Solveig Bisgaard og formand for Furesø Erhvervsforening Steen Boutrup.

"Vi har et rigtig godt samarbejde med erhvervsforeningerne i kommunen. Det er vigtigt i en tid med globale udfordringer som Brexit og klimaforandringer," sagde borgmesteren og parafraserede også over H.M. Dronning Margrethes nytårstale, hvor hun var inde på affaldssortering.

"Når dronningen kan sortere sit affald, så kan vi andre også," mente borgmesteren.

Til nytårskuren uddelte kommunen også CSR-priser, og vinderen i kategorien inden for kommunegrænsen var virksomheden Milcom.

"Milcom er en rummelig virksomhed, og har givet flere Furesøborgere en chance for at opnå tilknytning til arbejdsmarkedet," skrev Furesø Kommune i indstillingen til prisen.

Vinderen for virksomheder uden for kommunegrænsen, der også hjælper folk fra Furesø ind på arbejdsmarkedet, blev Spar i Ganløse.

De nominerede inden for kommunegrænsen var Aleris, Bdr. Krüger, FC Nordsjælland, Restaurant Marina Furesøbad og altså Milkom. Uden for kommunegrænsen var det GladTeknik ApS., Spar Ganløse og Tandlægeteam Steen Skov.

Publiceret 27 January 2019 00:00