Motorvejen var spærret i over fire timer efter den voldsomme ulykke. Foto: Local Eyes

Motorvejen var spærret i over fire timer efter den voldsomme ulykke. Foto: Local Eyes

Voldsom ulykke: To personer kørt på hospitalet

Af
Martin Warming

To personer blev onsdag aften kørt til Rigshospitalets Traumcenter efter en voldsom trafikulykke på Hillerødmotorvejens Forlængelse ved Allerød.

Ulykken skete ved afkørsel 11 lidt nord for Lyngevej klokken 21.34, da en 25-årig udenlandsk mand, der kørte i nordgående retning, mistede herredømmet over sin bil i forbindelse med en overhaling og kørte over i modsatte vejbane. Her bragede han frontalt ind i en bil med en 64-årig mand fra Frederiksværk, der kørte i sydgående retning.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

I den 25-årige mands bil sad også en 22-årig kvinde, og både manden og kvinden blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets Traumecenter.

Den 25-årige mand har fået et brud på nakken, mens den 22-årige kvinde er sluppet fra ulykken med en hjernerystelse. Den 64-årige mand blev tilset af ambulancerederne på ulykkesstedet og var ikke umiddelbart kommet til alvorligt til skade, oplyser politiet.

Politiet fortæller også, at den 25-årige mand fik udtaget en blodprøve, som skal klarlægge, om han var påvirket af alkohol eller spiritus, da ulykken skete.

I forbindelse med uheldet var vejen spærret frem til kl. 01.42.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk

Publiceret 28 February 2019 12:43