Jacob Høyer, holdelder hos Furesø Skakklub. Privatfoto

Jacob Høyer, holdelder hos Furesø Skakklub. Privatfoto

Furesø Skak klarede sig flot

Endte på andenplads i første sæson som oprykker

skak Furesø Skakklub rykkede i sidste sæson op i 1.division, og på forhånd var ambitionen at klare den nye status som oprykker med en midterplacering i rækken.

Men da alle kampe forleden var spillet færdig, klarede Furesø sit mål med bravour. En andenplads blev det til, ligesom det også endte med en andenplads for klubbens andethold.

"På trods af en noget skuffende uafgjort kamp i første runde mod en af nedrykningskandidaterne blev ambitionsniveauet gradvist hævet i takt med, at de efterfølgende kampe blev vundet. Da klubben gik på juleferie på andenpladsen, var forhåbningen at få et brag af en kamp og en direkte duel om oprykningen til landets bedste række – Skakligaen - i sidste runde mod førerholdet ØBRO fra Østerbro. Selvom de efterfølgende kampe også blev vundet, kunne klubben dog kun tillade sig at afgive en enkelt uafgjort i de 8 partier i matchen mod favoritterne fra ØBRO i sidste rundes hjemmekamp på Ellegården. Det lykkedes desværre ikke og selvom Furesø endte med at tabe matchen, blev det dog stadig til en meget flot andenplads i landets næstbedste række," skriver klubben i en pressemeddelelse.

jbt

Publiceret 25 March 2019 11:59