Farum Gospel fejrer sit 10-års jubilæum med en stor koncert i Galaksen den 12. maj. Pressefoto

Farum Gospel fejrer sit 10-års jubilæum med en stor koncert i Galaksen den 12. maj. Pressefoto

Farum Gospel fejrer 10-års jubilæum med stor koncert i Galaksen

Og koret får selskab af både James Sampson og Benjamin Koppel

Farum har siden 2009 haft et stort gospelkor med base i Stavnsholtkirken - og koret kan altså dermed fejre sit 10-års jubilæum i år. Det sker med en stor koncert i Galaksen søndag den 12. maj.

De 92 sangere, der er med i koret, kommer fra flere byer og er i alle aldre og har gennem årene optrådt ved en lang række koncerter, blandt andet i Tivoli, på Furesø Rådhus, Lynge Byfest, Hillerød Slotskirke, Farum Bytorv, sammen med E Street Jam i Galaksen og medvirket ved velgørenhed og TV-shows.

De sidste tre år har Linda Andrews stået i spidsen for koret som dirigent og solist. Hun blev landskendt, da hun i 2009 vandt X Factor og har siden haft travlt med sin musikalske karriere, samtidig med at hun altså har ledet en række gospelkor. Pianist i Farum Gospel er den konservatorieuddannede Anders Mortensen, som også spiller i sit eget band, Télé Rouge, og underviser i musik.

James Sampson, der blev kendt, da han i 2001 vandt talentkonkurrencen Stjerne for en aften, er en af gæstesolisterne ved jubilæumskoncerten. Pressefoto

James Sampson, der blev kendt, da han i 2001 vandt talentkonkurrencen Stjerne for en aften, er en af gæstesolisterne ved jubilæumskoncerten. Pressefoto

Sampson og Koppel

10-års jubilæet bliver fejret med bravour ved en stor koncert søndag den 12. maj, hvor koret har inviteret to gæstesolister: Nemlig James Sampson og Benjamin Koppel.

James Sampson blev kendt, da han i 2001 vandt talentkonkurrencen Stjerne for en aften. James, som voksede op i Californien, har også medvirket i Vild med Dans og i musicalen Dirty Dancing. Han har haft flere store hits, blandt andet Dream On og Me & Mrs. Jones. Benjamin Koppel er saxofonist og direktør for musikvirksomheden Cowbell Music. Han optræder med internationale jazzstjerner, danske popnavne og symfoniorkestre over hele verden og har modtaget en lang række musikpriser.

"Til Jubilæumskoncerten har koret udvalgt de allerbedste sange i repertoiret, og publikum kan glæde sig til et festfyrværkeri af stærke gospelnumre, smukke ballader og sange man kan synge med på," skriver Farum Gospel i en pressemeddelelse om koncerten.

For at få plads til så mange tilskuere som muligt har koret i dagens anledning valgt at henlægge koncerten til Galaksen i Værløse.

Billetter kan købes på galaksen.dk.

mw

Publiceret 03 April 2019 10:24