Frank Hansen fra ejendomsudviklingsselskabet bag det nye byggeri på Værløse Bymidte. Foto: Jens Berg Thomsen

"Der bliver næppe nogen café", lader Frank Hansen fra ejendomsudviklingsselskabet bag det nye byggeri på Værløse Bymidte forstå. Foto: Jens Berg Thomsen

"Der kommer næppe café på Bymidten"

Der er større interesse fra læger end cafédrivende til nye erhvervslokaler på Værløse Bymidte

Af
Jens Berg Thomsen

Når de 38 nye ejerlejligheder står klar i nybyggeriet på posthusgrunden på Værløse Bymidte, bliver det formentligt uden café i erhvervslokalerne forrest i bygningen.

Ønsket om en café har ellers været stort, ligesom rygtet på et tidspunkt gik på, at der skulle være café i lejemålet overfor det nye byggeri, der er ejet af Nordea. Men ligesom det tilsyneladende ikke bliver til noget, lader det heller ikke til, at caféønsket i nybyggeriet på posthusgrunden går i opfyldelse.

"Der kommer næppe nogen café", siger Frank Hansen, advokat og partner i ejendomsudviklingsselskabet Hansen Thomsen, der står bag de 38 nye lejeligheder på den tidligere posthusgrund på Bymidten.

"Vi har den opfattelse, at det har langt lettere gang på jord, når vi drøfter udlejning af lokalerne til nogen, der vil drive lægeklinik. Vi er relativt tæt på at leje ud, og vi har lejekontrakterne ude til drøftelse i talende stund" siger Frank Hansen.

Han afviser dog ikke, at der kan komme en café i det nye byggeri.

Publiceret 21 April 2019 08:00