Andenviceborgmester Lars Carstensen (K) holdt tale ved nedrivningens begyndelse. Foto: Jens Berg Thomsen

Andenviceborgmester Lars Carstensen (K) holdt tale ved nedrivningens begyndelse. Foto: Jens Berg Thomsen

Viceborgmester ved begyndelsen af nedrivningen af det gamle posthus i Værløse: "Nogle gange må man forandre for at bevare"

Nyt byggeri er klar i 2020, fortæller ejendomsmægler

Af
Jens Berg Thomsen

Det nu tidligere posthus på Bymidten i Værløse er allerede så småt ved at blive revet ned, og inden for en kort årrække står der 38 nye ejerlejligheder klar på stedet. Det blev markeret forleden med en kop kaffe og en napoleonshat eller et stykke kransekage på Bymidten fra det advokatfirma, der står bag byggeriet, ejendomsmæglerne, repræsentanter fra kommunen og selvfølgelig ikke mindst nogle af de, der allerede har sikret sig en ejerlejlighed i det nye byggeri.

"Håndværkerne er ved at rive bygningen ned indvendigt med at fjerne forurenede dele, inden murene også skal ned," fortæller franchisetager af home i Værløse Thomas Lausen.

Han fortæller, at de oprindelige tanker om at bygge andelsboliger blev lavet om på grund af nogle lovmæssige stramninger. Nu bliver der i stedet bygget ejerlejligheder, og halvdelen af dem er allerede blevet solgt, fortæller han til Furesø Avis.

Frank Hansen fra ejendomsudviklingsselskabet bag det nye byggeri på Værløse Bymidte. Foto: Jens Berg Thomsen

Frank Hansen fra ejendomsudviklingsselskabet bag det nye byggeri på Værløse Bymidte. Foto: Jens Berg Thomsen

Frank Hansen fra ejendomsudviklingsselskabet Hansen Thomsen, der står bag byggeriet, holdt en lille tale for de fremmødte.

"Det er et projekt, som vi glæder os til at realisere", sagde han.

I sin funktion af andenviceborgmester var Lars Carstensen (K) også mødt op, og han sagde:

"Vi er fælles om at skabe et byrum, der indbyder til ophold og kan bruges som mødested for byens borgere. Derfor er vi særligt glade for, at der også kommer liv på denne del af Bymidten. Nogle gange må man forandre for at bevare. Vi hilser derfor nedrivningsmaskinerne hjerteligt velkomne", sagde han blandt andet.

Ifølge Thomas Lausen er planen, at de nybyggede lejligheder står klar i august 2020.

Publiceret 21 April 2019 07:00