Selvom det var kort før lukketid tirsdag aften, da Sophie Løhde kom forbi Farum Bytorv, var der alligevel kunder, der havde lyst til en snak. Foto: Helene Holm Stolle

Selvom det var kort før lukketid tirsdag aften, da Sophie Løhde kom forbi Farum Bytorv, var der alligevel kunder, der havde lyst til en snak. Foto: Helene Holm Stolle

Sophie Løhde nåede Farum Bytorv inden lukketid: "Det er tradition, når der udskrives valg"

"Det er smukt, at folketingsvalget falder på Grundlovsdag - næsten symbolsk", sagde innovationsministeren, da hun var forbi Farum Bytorv tirsdag aften

Af
Helene Holm Stolle

"Det er godt 12 år siden, at jeg blev valgt første gang, og lige siden da, har jeg altid været forbi Farum Bytorv den dag, der er blevet udskrevet folketingsvalg. Så selvfølgelig skulle jeg også forbi i dag", lød det fra Sophie Løhde (V), der er minister for offentlig innovation og medlem af Folketinget.

Klokken var næsten 18, da hun tirsdag kom til Farum Bytorv, hvilket betød, at flere af butikkerne var ved at lukke, og langt de fleste kunder forsvundet fra centret. Men de, der var tilbage, ville gerne have en snak med ministeren.

"Der er ingen tvivl om, at alle har ventet på, at der skulle udskrives valg. Der er en positiv stemning over det, uanset hvem jeg har talt med i dag", fortalte Sophie Løhde og understregede, at hun synes, at der er noget ganske symbolsk ved, at folketingsvalget falder den 5. juni, altså Grundlovsdag.

"Det er smukt, at det netop er denne dag - særligt i den tid vi står midt i, uanset om vi kun ser indad i Danmark eller globalt. Der er så mange, der forsøger at skabe frygt gennem had og terror", sagde hun og fortsatte:

"Danmark har brug for erfarent lederskab, hvor der er noget at komme efter på alle hylder - modsat flere af de helt nye partier, der kun har en vare på hylden. Men det kan man ikke køre et helt land efter".

Publiceret 08 May 2019 00:00