Lotte Lundberg har taget initiativ til Gå for Børn, der har indgået et samarbejde med Furesø Festival. Foto: Anne Lønstrup

Lotte Lundberg har taget initiativ til Gå for Børn, der har indgået et samarbejde med Furesø Festival. Foto: Anne Lønstrup

To lokale events samarbejder på tværs

En plus en siges at give tre. Og den synergieffekt er netop, hvad arrangørerne bag Furesø Festivalen og den nye event ’Gå for Børn’ håber at opnå.

De to har nemlig indgået et samarbejde. Ifølge Lotte Lundberg, der med ’Gå for Børn’ vil samle midler til Børnetelefonen, er der stadig tale om to separate begivenheder, men arrangørerne hjælper og inspirerer hinanden.

”Vi mødte Lotte til Furesø Picnicfestival, og hun vil gerne lave noget mere for børnene i kommunen. Vi har frivillige hænder, telte, musikanlæg og erfaring med at sætte et event op, så vi blev enige om at hjælpe hinanden med at få gang i noget underholdning på Furesøbad,” siger Jakob Seierø fra Furesø Festival.

”Jeg tror det ender med, at jeg går med på tur med en soundbox. Så spiller vi noget musik og holder en fest for børnene, og så må vi se, hvad Lotte kan lave for os til august, når der er Furesø Festival. Hun vil i hvert fald gerne gøre en masse for børn, og hun er skidegod med børn,” siger Jakob Seierø.

Gå for Børn skal finde sted 22. juni, mens Furesø Festival har valgt 30. og 31. august - Furesøbad er hjemsted for begge begivenheder.

al

Publiceret 31 May 2019 05:00