Købmand Jimmy Storch fra REMA 1000 i Hareskovby flankeret af regionschef Bo Rønnest (tv) og salgsdirektør Mads Nysted ved weekendens hæder. Pressefoto

Købmand Jimmy Storch fra REMA 1000 i Hareskovby flankeret af regionschef Bo Rønnest (tv) og salgsdirektør Mads Nysted ved weekendens hæder. Pressefoto

Hæder til REMA 1000 i Hareskovby: En af landets bedste

REMA 1000 i Hareskovby er kåret til en af landets bedste butikker

Af
Helene Holm Stolle

Købmand Jimmy Storch er glad i disse dag. Hans dagligvarebutik, REMA 1000 på Gl. Hareskovvej, er nemlig netop blevet kåret til en af de allerbedste ud af i alt 333 butikker i Danmark. Det oplyser discountkæden i en pressemeddelelse.

"Vi er meget stolte over at vinde så ærefuld en titel, og jeg vil gerne takke mine fantastiske medarbejdere, det kunne ikke være sket uden dem,” siger Jimmy Storch.

Han modtog hædren i søndags, da 8.400 ansatte fejrede 25-året for discountkæden i Danmark ved en stor fest i Boxen i Hering.

Her fremhævede Bo Rønnest, der er regionschef i REMA 1000, at butikken i Hareskovby modtager hædren for sin høje standard og kundeservice.

"Købmanden og hans team har gennem de sidste to år drevet butikken med et målrettet fokus på kundernes behov, og det er blandt andet et godt arbejdsmiljø, som skaber energi og bidrager til den gode stemning blandt både kunder og medarbejdere,” siger Bo Rønnest i pressemeddelelsen, hvori han også understreger, at butikken i Hareskovby har dygtige og ansvarlige medarbejdere, som Jimmy Storch er god til at bringe i spil.

Ud af de 13 regionale vindere af titlen som årets REMA 1000, blev der også kåret en vinder på tværs af alle regioner. Det blev i år butikken på Søndre Fasanvej i Valby, som løb med den store ære.

Publiceret 12 June 2019 05:00