"Vi bespiste flere end 160 mennesker, og det er vi ret stolte af", fortæller Danny Barbu Hansen, varehuschef i Kvickly Farum om torsdagens fællesspisning til fordel for Børnehuset Siv. Privatfoto

Så mange penge samlede Kvickly Farum ind til Børnehuset Siv

Det handler om at give noget tilbage. Sådan er tanken i Coop, og varehuschef Danny Barbu Hansen fra Kvickly Farum fulgte den helt til dørs og kan nu aflevere flere tusinde kroner til Børnehuset Siv

Af
Helene Holm STolle

11.003 kroner. Så mange penge kan Kvickly Farum donere til Børnehuset Siv efter fællesspisningen torsdag aften på Farum Bytorv.

"Vi er meget stolte over beløbet. Der kom flere end 160 mennesker og spiste med, og der var bare en fantastisk stemning", fortæller Danny Barbu Hansen, der er varehuschef i Kvickly Farum og initiativtager til fællesspisningen.

Hele eventet handlede om at få kunderne på Bytorvet til at stå sammen om en god sags tjeneste - altså at støtte Børnehuset Siv, der er en institition i Farum for alvorligt syge børn og deres familier.

"Helt enkelt drejer det sig om at give noget tilbage. Det er den bærende tanke hos Coop, og sammen med vores kunder kan vi virkelig gøre en forskel", lyder det fra Danny Barbu Hansen, der er glad for, at så mange af Bytorvets kunder valgte at bakke op om fællesspisningen.

Publiceret 22 June 2019 05:30