Lige så snart solen kigger frem, er der parkeringskaos ved Furesøbad - den 5. juni var det så slemt, at en ambulance ikke kunne komme frem. Privatfoto

Lige så snart solen kigger frem, er der parkeringskaos ved Furesøbad - den 5. juni var det så slemt, at en ambulance ikke kunne komme frem. Privatfoto

Efter nyt p-kaos: Her må du parkere ved Furesøbad

Af
Martin Warming

Historien gentager sig hver sommer. Og i år har ikke været nogen undtagelse.

Det er de mange ulovligt parkerede biler ved Furesøbad, vi taler om.

For lige så snart vejret indbyder til en dukkert, valfarter folk til Furesøbad. Rigtig mange tager bilen, men det resultere ofte i et rent p-kaos, da mange parkere ulovligt. Derfor har kommunen nu udarbejdet et kort, der viser, hvor man må parkere sin bil, mens man hygger sig på stranden eller køler af i Furesøen.

Se kortet nederst i artiklen...

I sidste måned var det nemlig ved at gå galt igen, da mange valgte at parkere ulovligt langs redningsvejen fra Frederiksborgvej ned til Furesøbad.

"Den 5. juni holdt her godt 15 biler ulovligt parkeret, og vi havde svært ved at få en ambulance herned. Det var til alt held ikke livstruende", fortalte Michael Bay Olsen, der fra Furesøbad til Furesø Avis.

Og den var gal igen den 26. juni.

"Her holdt tre biler og spærrede redningsvejene. Politiet fik kontakt til to biler, som blev fjernet efter et kvarter. Den sidste bil fra Avis, som kørte med pakker fra GLS, holdt i mere end fire timer og spærrede for redningsvej samt anden adgang til Furesøen. Politiet kunne ikke hjælpe, og personligt kunne jeg ikke komme ud fra Furesøbad. Hvad skal der til for, at vores gæster respekterer de parkeringsregler, der er lavet for redningsvejene til Furesøen og stranden", spurgte Michael Bay Olsen her i avisen.

Og nu har han altså fået en smule hjælp fra kommunen, der har lavet et kort, der viser, hvor man må parkere sin bil - hvis du altså ikke vælger at gå eller tage cyklen eller bussen.

Publiceret 11 July 2019 05:00