Borgmester Ole Bondo Christensen fik hjælp fra et par elever, da snoren til Lyngholmskolens Gruppeordning, den tidligere Furesøskolen, skulle klippes over. Privatfoto

Borgmester Ole Bondo Christensen fik hjælp fra et par elever, da snoren til Lyngholmskolens Gruppeordning, den tidligere Furesøskolen, skulle klippes over. Privatfoto

Nyt navn og nye lokaler: Furesøskolen er blevet til Lyngholmskolens Gruppeordning

I løbet af sommeren har der været travlt med at gøre en af Lyngholmskolens tidligere FFO'er, Tivolihuset, klar til at tage imod helt nye brugere, Furesøskolen - et specialtilbud for børn fra 0.-9. klasse med socio-emotionelle udfordringer.

Flytningen har ikke bare givet Furesøskolen nye lokaler men også et nyt navn. Skolen hedder nemlig nu Lyngholmskolens Gruppeordning.

I mandags den 12. august var det ligesom for alle andre elever i Furesø Kommune første skoledag for eleverne i den tidligere Furesøskolen, og flytningen og navneforandringen blev fejret festligt.

"Borgmesteren kom og indviede gruppeordningen med en flot åbningstale og klippede snoren over ind til lokalerne. Indenfor ventede en ballondame og morgenmad til alle", fortæller Anja W. Hansen, der er afdelingsleder for Lyngholmskolens Gruppeordning.

"Gruppeordningen arbejder fokuseret med at bringe eleverne i trivsel og udvikling både fagligt, personligt og socialt og gøre dem parate til at vende tilbage til almenmiljøet. Skolens mission er at 'skabe en skole børnene ikke vil hjem fra'", fortæller Anja W. Hansen og forklarer, at gruppeordningen allerede har etableret et godt samarbejde med Lyngholmskolens personale, hvor de fagprofessionelle nyder godt af at kunne bidrage på tværs af almen- og specialområde med deres ekspertiser.

Publiceret 18 August 2019 07:52