Michelle Rohde er kvinden bag Norddans Fitness, der netop har slået dørene op på Rugmarken 18 i Farum. Foto: Helene Holm Stolle

Michelle Rohde er kvinden bag Norddans Fitness, der netop har slået dørene op på Rugmarken 18 i Farum. Foto: Helene Holm Stolle

Michelle står bag Farums nye træningssted: "Jeg glæder mig til at give min glæde ved dansen videre"

Michelle Rohde er kvinden bag Norddans Fitness, der netop har åbnet dørene til sæsonen

Af
Helene Holm Stolle

"Jeg har altid drømt om at have min egen danseskole, og det er helt naturligt, at det skulle være her i Farum". Sådan siger Michelle Rohde, der er kvinden bag, Norddans Fitness, der for nylig slog dørene op på Rugmarken 18. Norddans Fitness er med Michelle Rohdes egne ord et alternativt træningscenter udelukkende med holdtræning og dans.

Tilhørsforholdet til Farum har Michelle Rohde fra sin barndom i byen og ikke mindst fra mange år fra danseskolen Swingtime, som Elisabeth Dalsgaard indtil sidste år drev i det tidligere musikhus ved Farum Kulturhus.

"Så hele min danseverden udspringer herfra", siger Michelle med et smil, mens hun viser rundt i lokalerne på Rugmarken, hvor der er to dansesale og et stort og hyggeligt venterum med muligheden for en kop kaffe i en pause eller for ventende forældre.

Michelles passion for dansen voksede og voksede i de unge år, og efter en årrække at være hjælpeinstruktør hos Swingtime valgte hun at uddanne sig som instruktør. Derudover har Michelle Rohde også dygtiggjort sig ved at rejse ud i verden med dansen - blandt andet i Paris, hvor hun i flere omgange har været tilknyttet danseskoler i længere perioder. Og nu har hun altså sit helt eget sted.

Velkendte instruktører

"Det er lidt vildt, det her har jo været min drøm i mange år, og nu er den gået i opfyldelse. Jeg glæder mig sådan til at give min glæde ved dansen som motionsform videre til både børn, unge og voksne", siger Michelle, der har fået flere velkendte instruktører med på programmet i Norddans.

Jesper Helmin er medejer af Norddans Fitness, som Michelle Rohde driver. Foto: Helene Holm Stolle

Jesper Helmin er medejer af Norddans Fitness, som Michelle Rohde driver. Foto: Helene Holm Stolle

"Jeg har fået de bedste af de bedste, og der er mange her i kommunen, der allerede kender blandt andre Niclas Detlefsen og Jeanne Lindegaard, der begge i mange år også underviste hos Swingtime. Og så er også Ponija Dumo og Ida Bengtsen, som faktisk startede til dans på et af mine hold, blandt mine instruktører", lyder det fra Michelle Rohde, der samtidig forklarer, at hendes vision med Norddans Fitness ikke bare er at lære andre at danse men også at være med til at give dem livsglæde gennem musik og bevægelse - og så selvfølgelig god træning.

"Dans er jo ikke bare hygge. Det er en rigtig god træninsgform, der både er med til at udvikle og træne muskler og motorik på bedste vis", lyder det fra Michelle Rohde.

Et er træningen, noget andet er fællesskabet, for det er også en vigtig ingrediens i Norddans Fitness.

"Jeg føler allerede, at der er ved at blive bygget et rigtig godt fællesskab op her blandt medlemmerne. Her er plads til hygge, og vi kommer til at holde masser af arrangementer, der netop vil gøre fællesskabet stærkere", siger Michelle Rohde.

Læs mere på norddans.dk

Publiceret 01 September 2019 09:47