Rikke Burton i butikken, hvor al inventar er revet ned. Foto: Louise Vilster

Rikke Burton i butikken, hvor al inventar er revet ned. Foto: Louise Vilster

Butik Gine bygger om og skifter navn til Burton

Modetøjsforretningen på Farum Bytorv får både nyt navn og inventar

Af
Louise Mørch Vilster

Hos Butik Gine på Farum Bytorv er der lige nu gang i en omfattende renovering, som begyndte mandag, og hvor al inventar er revet ned. Butikken er i stedet rykket midlertidigt ud på det lille torv, hvor indehaver Rikke Burton og hendes kollegaer servicerer kunderne. I den rigtige butik arbejder håndværkerne på højtryk, da butikken allerede er sat til at genåbne på mandag den 9. september.

Når butikken genåbner bliver det ikke kun med nyt inventar men også med et helt nyt navn.

"Butikken har set ud på den samme måde de seneste 15 år, så der skulle sket noget nyt. Det bliver et helt andet udtryk med luft og lys", siger Rikke Burton.

Forældre startede Gine-kæde

Hun afslører samtidig, at Butik Gine skifter navn til Burton, som samtidig er hendes efternavn. Det skyldes, at butikken ikke længere har nogen forbindelse til de andre Gine-butikker, som er en kæde hendes forældre startede tilbage i 1967.

"På sit højeste var mine forældrene oppe på ni Gine butikker fordelt over hele landet, men de solgte i 2008 de fleste fra til deres kompagnon og beholdte kun butikkerne i Farum og Lyngby", forklarer Rikke Burton.

Senere er Gine i Lyngby også blevet solgt fra af Rikke Burton og hendes mand, som overtog forretningerne. Derfor vil hun med et navnskift signalere, at butikken i Farum Bytorv ikke længere har noget med kæden at gøre og undgå forvirring hos kunderne.

"Der er mange, som tror, at de kan bytte varerne i de andre Gine-butikker. Jeg gør også noget andet end i de andre butikker og har andre mærker, så derfor vil jeg gerne adskille mig", siger hun.

Publiceret 06 September 2019 06:00