Mads Westfal (tv) fra Hareskovby er ude med et nyt album sammen med Halfdanskerne. Pressefoto
Mads Westfal (tv) fra Hareskovby er ude med et nyt album sammen med Halfdanskerne. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt album fra Westfall: 'De største sange'

Halfdanskerne med den lokale trubadur, Mads Westfal, i spidsen er igen ude med et nyt album - en opsamling fra deres succesrige show fra 2016 'De største sange - liv'.

Som navnet antyder koncentrere Halfdanskerne sig om tekster af en bred kreds af danske digtigere, og det nye album, der logisk nok har fået titlen 'De største sange', indeholder 10 helt nyinspilninger af Halfdanskernes mets populære fortolkninger af tekster fra Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Frank Jæger, Piet Hein og Sigfred Petersen, sat i musik af komponister som Mogens Jermiin Nissen, Povl Dissing og Tony Vejslev.

Fik du læst: Stor redningsaktion: 8-årig pige gik ud på papirtyndis

På det nye album kan man opleve trioens umiskendelige stil med udgangspunkt i gennemarbejdede arrangementer af de originale sange, som fremføres næsten dogmeagtigt uden andre hjælpemidler end tre akustiske instrumenter: Mads Westfall på guitar, Lars Grand på harmonika og Rasmus Vennevold på kontrabas – og selvfølgelig Mads og Lars' stemmer, som hver for sig og sammen formidler og fortolker de flotte ord.

'De største sange' er Halfdanskernes fjerde album, og det udsendes på pladeselskabet Exlibris, som blandt andet stod bag Benny Andersen og Povl Dissings 1981-album 'Oven visse vande'

hhs

Se indslag med Halfdanskerne fra en optræden i Pakhuset her: 

Publiceret: 16. Februar 2017 17:52
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt