Lisa Castey Hall Nielsen tilbyder freelance sekretærydelser fra sit kontor på Rådhustorvet. Foto: Kristina Pihl
Lisa Castey Hall Nielsen tilbyder freelance sekretærydelser fra sit kontor på Rådhustorvet. Foto: Kristina Pihl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt firma i Farum tilbyder freelance sekretærydelser

Et nystartet firma i Farum skal gøre hverdagen nemmere for virksomheder

Af Kristina Pihl

Lisa Castey Hall Nielsen har startet firmaet Imprair, der tilbyder on-demand assistance til virksomheder. Ideen bag firmaet er, at virksomheder der ikke har råd til en sekretær på deltid eller fuldtid kan hyre Lisa Castey Hall Nielsen som freelancer til at løse sekretærydelser som PowerPoint præsentationer, referater, besvarelser af mails, kalenderstyring og korrekturlæsning. Lisa Castey Hall Nielsen fortæller, at hendes sekretærydelser skal gøre hverdagen nemmere for virksomheder.

“Jeg skal hjælpe virksomheder med at få styr på det kaos, der kan herske i en travl hverdag. Jeg vil have, at virksomhederne gør det, de er gode til, og så kan jeg bruge tid på de praktiske opgaver,” fortæller hun.

Fik du læst: Skønhed: Ny hudpleje og negleklinik åbnet i Farum

Lisa Castey Hall Nielsen er uddannet oversætter og har en fortid som personlig assistent. Hun har blandt andet arbejdet i internationale virksomheder og konsulenthuse, men 1. september valgte hun at flytte ind i kontorlokalerne på Rådhustorvet og starte Imprair. Selvom firmaet stadig er i opstartsfasen har hun allerede fået mange positive tilkendegivelser fra de folk, hun har fortalt om firmaet. For Lisa Castey Hall Nielsen er det vigtigt, at hun kan tilbyde virksomhederne fleksibilitet.

Fik du læst: Første sejr til Værløses Basketdamer i Dameligaen

“Jeg vil gerne have, at det skal være nemt og fleksibelt at arbejde sammen med mig, så jeg hurtigt kan løse opgaver. Der skal være høj kvalitet i det, jeg laver, og jeg vil gerne have, at der er en grundighed bag,” lyder det fra Lisa Castey Hall Nielsen.

Publiceret: 13. Oktober 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt