Røde Kors Furesø modtager masser af effekter til genbrug i genbrugsbutikken i Bymidten i Værløse. Foto: Røde Kors Furesø
Røde Kors Furesø modtager masser af effekter til genbrug i genbrugsbutikken i Bymidten i Værløse. Foto: Røde Kors Furesø
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Opvisning hos Røde Kors: Genbrug på catwalken

To modeopvisninger 20. maj i Bymidten i Værløse

Der er genbrug på catwalken, når Røde Kors Furesø viser flot genbrugstøj ved to modeopvisninger foran genbrugsbutikken i Bymidten i Værløse lørdag 20. maj fra kl. 11-13.

Genbrug er guld værd, lyder sloganet for årets landsdækkende Smid Tøjet-kampagne. Der samles massevis af brugt tøj på arbejdspladser og skoler, i modebutikker og i genbrugsbutikker. Danmarks største – og mest underholdende – tøjindsamling dækkes blandt andet i flere udsendelser i TV2.

“Røde Kors i Furesø er selvfølgelig med igen i den landsdækkende kampagne. Og i år prøver vi at tiltrække yderligere opmærksomhed ved at arrangere to modeopvisninger foran genbrugsbutikken,” siger Inger Hansen, leder af genbrugsbutikken i Værløse.

Otte modeller viser flot og varieret genbrugstøj til mange formål, og det gælder både dame-, herre og børnetøj, oplyser Røde Kors Furesø.

Under kampagnen kan giverne af brugt tøj deltage i en lodtrækning om gavekort på hver 5.000 kr. til Bestseller.com. Der er også en konkurrence om 10 gavekort af 250 kr. til indkøb i butikken. Vinderne trækkes i pausen i catwalken.

“Vi er meget taknemmelige for de mange donationer, der afleveres hver dag i Genbrugsbutikken, og for alt det gode tøj, der lægges i vores containere rundt omkring i kommunen,” siger Inger Hansen.

Furesøs borgere har i stor stil taget genbrugstanken til sig. Brugt tøj, bøger, møbler, elektronik, nips og legetøj strømmer til Røde Kors genbrugsbutikken. Her bliver tingene købt af andre borgere til fornuftige priser. Pengene går til Røde Kors hjælpearbejde – både lokalt og ude i verden.

Sidste år gav alene salget af brugt tøj en indtægt på over 800.000 kr. Den samlede omsætning i den lokale genbrugsbutik nåede næsten to mio. kr. i 2016.

Genbrugsbutikken i hjertet af Bymidten i Værløse bemandes på skift af 60 frivillige fra Røde Kors i Furesø.

Publiceret: 16. Maj 2017 13:26
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere