Med over 1700 start, bliver der trængsel i Farum Svømmehal
Med over 1700 start, bliver der trængsel i Farum Svømmehal
Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Over 1700 starter til Farum Cup

I den kommende weekend er der Farum Cup, i Farum Svømmehal.

Det er årets største arrangement for Farum Svømmeklub, og med mere end 1700 starter, fordelt på de 3 dage, bliver der trængsel i hallen.

Igen i år har der været god sponsoropbakning fra de lokale forretninger og firmaer, uden deres hjælp ville det være svært at afholde så stort et stævne.

På mange måder bliver det et meget spændende stævne. Det er årets første langbanestævne, og så er det også første gang i to år, vi skal se Farums elitesvømmere konkurrere uden fantomdragterne.

Fra første januar i år er der indført dragtforbud i konkurrencesvømning, såvel internationalt som i Danmark. Det betyder at vi nok skal se nogle tider der er lidt langsommere end vi har været vant til, til gengæld slipper svømmerne for at bruge 20-30 minutter på at tage de helt stramtsiddende dragter på.

Der bliver også rigtig mange løb, med deltagelse af svømmere fra minitalent og talenthold, hvor børnene er helt ned til 9-10 år. For dem er Farum Cup noget meget stort, de er til stævne med de store svømmere, familien kommer og kigger, og så skal de svømme på langbane.

For tilskuere er der gratis adgang til svømmehallen. Stævnet afholdes fredag 17.00-21.00, lørdag og søndag 9.30-16.30. Stævnet kan desuden følges på livetiming.dk.

/BV

Publiceret: 13. Januar 2010 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere