Nordsjællands Politi modtager stadig en hel del anmeldelser om indbrud i Furesø. Modelfoto
Nordsjællands Politi modtager stadig en hel del anmeldelser om indbrud i Furesø. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

På trods af gode tal: Tyvene fortsætter ufortrødent

Politiet har desværre stadig travlt med at tage sig af indbrud i Furesø. Nye tal viser ellers, at antallet af indbrud i første halvår i år faldt med 34 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Men anmeldelserne om indbrud tikker stadig ind i en lind strøm hos Nordsjællands Politi.

Således har der også været en del indbrud rundt omkring i kommunen de sidste par dage.

Det er blandt andet gået ud over en villaejer på Brudedalen i Farum, der har haft besøg af en indbrudstyv i perioden fra onsdag aften klokken 21.30 til torsdag morgen klokken 9. Tyvven har brudt et vindue op og er stukket af med sølvtøj og forskellige smykker.

Læs også: Furesø har knækket indbrudsbølgen

På Bringevænget i Jonstrup har der været indbrud fra onsdag klokken 20.30 til torsdag klokken 15.30. Tyven har skaffet sig adgang til huset ved at pille en rude ud af et vindue. Men kan se, at tyven har været rundt i det meste af huset, men der er ikke umiddelbart blevet stjålet noget.

På Furesøgårdsvej i Farum har en tyv brugt et koben til at bryde et vindue op med. Samtlige rum i huset er blevet gennemrodet, og det er blandt andet blevet stjålet en bærbar computer og et videokamera. Indbruddet er blevet begået mellem tirsdag klokken 12 og torsdag klokken 14.45.

Endelig har politiet også fået en anmeldelse om et indbrud på Langemosevej i Farum fra søndag klokken 11 til torsdag klokken 16.30. Der er blevet opbrudt et vindue ind til et soveværelse, hvor tyven har stjålet et smykkeskrin med smykker.

Publiceret: 07. Juli 2017 14:48
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!