Et af Veronica Hodges smukke værker i florlet papir.
Et af Veronica Hodges smukke værker i florlet papir.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Papirinstallationer som giver slip

Veronica Hodges udstiller i Farum Kulturhus

Farum Kulturhus præsenterer scenograf og billedkunstner Veronica Hodges udstilling 'Letting go' fra 20. maj til 5. august.

Kunstinstallationer anvender ofte utraditionelle materialer i det kunstneriske udtryk. Sådan er det også med amerikanske Veronica Hodges, som gør sig internationalt i papirinstallationer, hvor emnet er at give slip – som titlen på hendes udstilling i Farum Kulturhus da også fortæller: 'Letting go'.

Omdrejningspunktet er netop funderet i at give slip, og lade det, som skal ske, manifestere sig. Både gennem kunsten og i det daglige liv.

Veronica Hodges siger selv, at hun ikke har styr på noget i skabelsesprocessen, andet end en længsel mod, at tingene omkring hende må gennemgå den nødvendige forandring for at have en vedvarende effekt. Gennem papirets univers, som handler om det flygtige, det som er i evig forandring, skaber hun rum til oplevelse og eftertænksomhed.

Veronica Hodges er uddannet fra Danmarks Designskole på henholdsvis tekstillinjen, beklædningslinjen og med afsluttende eksamen i scenografi- og produktions-design. På den baggrund har hun et bredt og grundigt kendskab til materialer. Gennem sin uddannelse i beklædningsformgivning har hun udbygget sit håndværk til at omfatte form i forhold til kroppen. Endelig har overbygningen på linjen for scenografi gjort hende i stand til at iscenesætte sine projekter.

Det er disse tre elementer - materiale, krop og rum - som blandes i denne udstilling i Farum. Veronica Hodges udstilling åbner 20. maj kl. 12.15.

Publiceret: 16. Maj 2017 16:22
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere