Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiaktion i Farum: 7 kilo hash, kontanter og skarpladt våben fundet

Tre mænd og en kvinde skal i grundlovsforhør fredag

7 kilo hash, danske og udenlandske kontanter svarende til cirka 750.000 kroner og et skarpladt skydevåben. Det var nogle af de fund, Nordsjællands Politi gjorde, da politiet i løbet af torsdag udførte en større aktion mod narkohandel primært i Farum.

Politiet foretog ransagninger på i alt 17 adresser, primært i Farum Midtpunkt og Farum generelt, men også på adresser i Birkerød, Lyngby, Værløse og København.

“Vi foretog ransagningerne på baggrund af efterforskning og efterretninger, der pegede i retning af, at adresserne blandt andet blev brugt i forbindelse med køb og salg af narko,” fortæller vicepolitiinspektør Finn Andersen fra Nordsjællands Politi.

Foruden de nævnte effekter blev der i løbet af dagen fundet flere totenschlægere, knive, stikvåben og pebersprays, en meget stor mængde mobiltelefoner og walkie-talkies.

“Det er naturligvis ikke ulovligt at have hverken mange kontanter, walkie-talkies eller et hav af mobiltelefoner liggende i hjemmet, men der blinker nogle lamper hos os, når vi finder så store mængder i forbindelse med en operation som denne. Når vi så samtidig finder både hash og et skarpladt skydevåben, er vi ikke et sekund i tvivl om, at vores aktion var berettiget,” siger Finn Andersen.

På baggrund af dagens ransagninger skal tre mænd og en kvinde fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Lyngby i morgen, fredag.

“Vi håber, at dagens aktion har sendt et budskab til det kriminelle miljø om, at vi holder et vågent øje med dem, og at vi slår ned på den slags aktiviteter. Vi accepterer ikke, at de besidder narkotika, våben og andre ulovlige genstande,” siger Finn Andersen.

Publiceret: 08. Juni 2017 15:09
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt