Politiet har udvalgt en række strækninger, hvor der ofte bliver kørt for stærkt, som ordensmagten vil hole et ekstra vågent øje med her i 2017. Arkivfoto
Politiet har udvalgt en række strækninger, hvor der ofte bliver kørt for stærkt, som ordensmagten vil hole et ekstra vågent øje med her i 2017. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiet advarer: "Her kan du være ret sikker på at få en fartbøde"

... hvis du altså kører for stærkt

Disse strækninger holder politiet ekstra øje med:

- Helsingørmotorvejen i Gentofte og Rudersdal
- Hillerødmotorvejens forlængelse – motortrafikvejen i Allerød og Hillerød
- Roskildevej (Hovedvej 6) i Egedal
- Lyngbyvej – lokalvejen i Gentofte
- Kongevejen i Helsingør
- Klampenborgvej i Lyngby-Taarbæk
- Frederiksborgvej i Furesø

Nordsjællands Politi advarer nu fartglade bilister om, hvilke strækninger ordensmagten vil holde et ekstra vågent øje med. 

"Her i politikredsen har vi desværre nogle vejstrækninger, hvor der sker forholdsvis mange trafikuheld. Når vi foretager fartmålinger på de pågældende strækninger, kan vi da også se, at fartgrænserne i bekymrende grad ikke bliver overholdt. Det vil vi selvfølgelig gerne have lavet om på, for jo højere farten er, jo større er risikoen som oftest for uheld, ligesom konsekvenserne ved uheld i trafikken også bliver større, jo højere farten er", skriver Nordsjællands Politi på sin Facebook-side.

Derfor vil Nordsjællands Politi her i 2017 have et særligt fokus på en række strækninger. Blandt andet en strækning i Furesø.

"Med særlig fokus mener vi, at I kommer til at se os og vores måleudstyr i vejkanten på de strækninger ekstraordinært ofte. Og det er en besked, vi gerne vil have udbredt, så vi forhåbentlig ikke skal have bødeblokken op ad lommen alt for mange gange", lyder det fra politiet.

Og her i Furesø er det Frederiksborgvej, der har politiets opmærksomhed. 

"Det betyder naturligvis ikke, at vi ikke foretager fartmålinger andre steder her i politikredsen", understreger Nordsjællands Politi på Facebook.

Publiceret: 09. Januar 2017 17:34
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt