Red Barnet mangler indsamlere i både Værløse og Furesø. Du kan melde dig som indsamler på redbarnet.dk. Pressefoto
Red Barnet mangler indsamlere i både Værløse og Furesø. Du kan melde dig som indsamler på redbarnet.dk. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Red Barnet har brug for indsamlere i Furesø

Der mangler indsamlere i både Værløse og Furesø til den årlige landsindsamling for Red Barnet

Den årlige landsindsamlig for Red Barnet finder sted søndag den 3. september, men der er endnu ikke mange frivillige indsamlere i Furesø.

“Alle børn har ret til en god og tryg opvækst, men desværre er der børn, både ude i verden og herhjemme, der ikke får opfyldt de behov. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til alle de børn, der har brug for beskyttelse og hjælp til et bedre børneliv”, siger Jonas Keiding Lindholm, der er generalsekretær for Red Barnet.

“Når du samler ind, er du med til at hjælpe børn, der sulter. Du er med til at give dem mad og vand, og du er ganske enkelt med til at sikre deres overlevelse”, fortæller Jonas Keiding Lindholm.

Hvis du gerne vil gøre en god gerning og samle ind til børn, der har brug for hjælp, så kan du på Red Barnets hjemmeside, redbarnet.dk, selv vælge din indsamlingsrute. Herefter sender Red Barnet en indsamlingsbøtte hjem til indsamlerne på deres adresse, og så er er der kun tilbage at tage familie eller venner under armen og gå ud og ringe på dørene den 3. september.

hhs

Publiceret: 11. August 2017 10:51

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt