Thomas Meilstrup er klar til finalen i

Thomas Meilstrup er klar til finalen i "Skjulte stjerner" i morgen, fredag. Han har fået danseundervisning i Farum.

Thomas Meilstrup fra Skjulte Stjerner træner i Farum

13-årige Thomas Meilstrup, der på fredag deltager i finalen i det populære TV-program Skjulte Stjerner på DR1, træner hos Swingtime

Af
Helene Stolle

Fredag efter fredag har danskerne siddet klistret til skærmen. Enten for at se vild med dans på TV2 eller DR1s nyeste satsning Skjulte stjerner. Man skulle tro, at Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime ville foretrække det populære danseprogram, og sådan har det da også været i mange år. Bare ikke i år. Faktisk har hun ikke set et eneste afsnit, og det er der en rigtig god grund til. Hun har nemlig haft fast plads i DR byen, hvor hun har heppet på 13-årige Thomas Meilstrup.
"Inden sommerferien tog Thomas nogle dansetimer hos mig", fortæller Elisabeth Dalsgaard og afslører, at hun kender Thomas" mor, Gry Johansen, der i sin tid sang grand prix hittet Kloden drejer.
"Thomas har altid sunget meget, men han har ikke danset så meget. Men når man performer og står på en scene, er det godt at kunne bevæge sig. Det giver også udstråling", siger Elisabeth Dalsgaard.
"Jeg ville aldrig kunne lære Thomas en strofe fra en sang, men til gengæld har jeg kunne lære ham nogle seje moves og ikke mindst at slappe af på scenen - også når han synger", siger Elisabeth Dalsgaard og tilføjer, at Thomas er et kæmpe talent, som det er super sjovt at arbejde med.

Kommer igen til jul

"Thomas har været så meget på danseskolen, at jeg føler, at han næsten er blevet helt lokal. Derfor håber jeg virkelig også, at han vinder på fredag. Han fortjener det så meget, og han gør det så godt. Man skal jo tænke på, at han bare er 13 år men konkurrerer mod voksne. Jeg synes simpelthen, at han er for sej", lyder det fra danseskoleejeren.
Uanset om Thomas Meilstrup vinder Skjulte talenter eller ej, så kan alle elever hos Swingtime se frem til den store juleopvisning i Farum Arena til december. Her lægger det unge sangtalent nemlig vejen forbi og synger et par sange.
"Det bliver en stor oplevelse, som jeg glæder mig til at give mine mange elever", siger Elisabeth Dalsgaard.

Publiceret 13 October 2011 08:23

SENESTE TV