Farum Svømmeklub har købt nye flybilletter

.. men klubben mangler stadig at få dækket udgifterne til de tabte billetter hos det konkursramte Spanair

Af
Steen Tue Bjerborg

Det lignede ikke bare en økonomisk men sportslig katastrofe af de helt store, da det spanske flyselskab Spanair gik konkurs og efterlod Farum Svømmeklub med ubrugelige flybilletter til en træningslejr på Gran Canaria i uge 7 og 8 for 30.000 kr.
Men nu har Farum Svømmeklub købt nye flybilletter til træningslejren og dermed sikret en vigtig sæsonforberedelse for klubbens bedste svømmere.
"Det skulle være nu, ellers var træningslejren ikke blevet til noget. Og stedet er det klart bedst egnede. Vi har været der før, og det er et træningscenter, der er ideelt til svømmetræning og også bruges af landsholdet", forklarer den eliteansvarlige leder i Farum Svømmeklub, Lars Bo Pedersen.

Mangler penge

De nye billetter er købt hos Cimber med ekstra konkursforsikring. Dermed skulle træningslejren være sikret, også økonomisk.
Tilgengæld er hullet i klubkassen langt fra lukket. Intet tyder på, at svømmeklubben kan få erstattet de tabte flybilletter hos Spanair. Og der er stadig ingen lokale virksomheder eller interessenter i Farum og omegn, der har tilbudt en økonomisk håndsrækning til den uheldige svømmeklub.
"Vi har derfor nu aftalt at opsøge nogle store firmaer direkte og spørge dem om hjælp", siger Lars Bo Pedersen, der ellers ikke er meget for at stille sig op med hatten i hånden, men føler sig tvunget til det af omstændighederne.
De nye flybilletter betyder, at Farum-svømmerne ankommer til træningslejren på Gran Canaria med kun et par dages forsinkelse. Dermed undgår man også at skulle lave for meget om på det, der allerede er planlagt og arrangeret på stedet.

Publiceret 06 February 2012 11:19

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV