Byrådsmedlem skifter Venstre ud med LA

Liberal Alliance får sit første byrådsmedlem i Furesø

Af
Martin Warming

Martin Warming

Venstre i Furesø har mistet et byrådsmedlem. Ole Holleufer, der har været medlem af Venstre siden 2006 og siddet i byrådet i Furesø for partiet siden 2010, skifter nemlig til Liberal Alliance, der dermed får sit første byrådsmedlem i Furesø.
"Jeg har personligt flyttet mig tættere på Liberal Alliances politik. Der er brug for et stærkere alternativ til det mangeårige socialdemokratiske styre i Furesø Kommune, og det vil jeg gerne være med til at markere", siger Ole Holleufer om sin beslutning.
Formanden for Liberal Alliance i Furesø, Arne Rask, glæder sig naturligvis over Ole Holleufers beslutning om at skifte til LA - og dermed til at blive repræsenteret med et mandat i byrådet.
"Ole er en markant og erfaren stemme i byrådet, og jeg er rigtig glad for, at han nu er skiftet over til os. I Ole får vi en flittig og driftssikker repræsentant, der er kendt for sine samarbejdsevner og ordentlige måde at være på", siger Arne Rask.

Headhuntet

Det var Arne Rask, der for et par måneder siden kontaktede Ole Holleufer og præsenterede ham for ideen om at skifte parti.
"Jeg fornemmede, at Ole havde en positiv tilgang til Liberal Alliance og vores politik og efter en proces på et par måneder, hvor vi har talt frem og tilbage om mulighederne, besluttede Ole sig heldigvis for at sige ja", fortæller den lokale LA-formand.
"Det har da ikke været nogen nem beslutning for mig, og jeg har haft en del søvnløse nætter de sidste par måneder. Vi har en god byrådsgruppe i Venstre, men jeg kan mærke, at jeg i dag grundlæggende er mere på linje med Liberal Alliances politik, end jeg er med Venstres politik", siger Ole Holleufer, der mener, at hans skifte til LA vil være med til at styrke den borgerlige fløj i byrådet.
"Jeg er sikker på, at det vil skærpe den borgerlig profil i byrådet - og dermed tydeliggøre det borgerlige alternativ til det socialdemokratiske styre, vi har haft gennem de sidste syv år. Jeg synes desværre, at de politiske beslutninger i Furesø bærer mere og mere præg af, at vi har en socialdemokratisk borgmester, men nu bliver den borgerlige fløj repræsenteret med et parti mere i byrådet, og jeg er helt sikker på, at det vil være med til at styrke den borgerlige profil", siger Ole Holleufer.

Klar til valg

Ole Holleufer glæder sig til at komme i arbejdstøjet for Liberal Alliance og være med til at tegne partiet lokalt i Furesø frem til kommunalvalget senere på året, hvor han håber at blive valgt til spidskandidat for LA ved opstillingsmøde senere på foråret.
"I LA er vi tilhængere af større frihed til den enkelte borger, færre regler og restriktioner, mindre involvering fra kommunen og større frihed til ledere og medarbejdere i vores mange institutioner. Vi har en målsætning om at løse opgaverne inden for de givne økonomiske rammer, og det vil sige ingen stigning af kommuneskatten - og skulle der blive penge til overs, så har de det bedst i borgernes lommer", siger Ole Holleufer, der også vil arbejde for at gøre Furesø mere tryg.
"Vi ser desværre en stigning i antallet af indbrud, der bliver mere og mere bandekriminalitet, og vi har været nødt til at indføre visitationszoner. Det er vigtigt, at alle borgere - uanset alder - føler sig trygge i Furesø", siger det nye LA-medlem.
Liberal Alliances landsformand, Leif Mikkelsen, er selvfølgelig også glad for at blive repræsenteret i byrådet i Furesø nu.
"Jeg er rigtig glad for, at Ole kommer med på holdet. Det er en styrkelse af Liberal Alliance i Furesø, og jeg byder Ole velkommen i vores parti", siger han.

null

Publiceret 05 January 2017 11:23

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV