De konservative har valgt ny spidskandidat

Lars N. Carstensen skal stå i spidsen for de konservative i Furesø under den kommende valgkamp

Af
Martin Warming

Martin Warming

De konservative i Furesø har valgt ny spidskandidat til kommunalvalget senere på året.
Susanne Mortensen, der er de konservatives gruppeformand for byrådsgruppen, har nemlig valgt at stille sig selv lidt i baggrunden. Hun har ellers været partiets spidskandidat ved de sidste tre kommunalvalg, men nu har hun altså valgt at give stafetten videre.
"Det her handler slet ikke om, at jeg er træt, skal have mere tid til mig selv eller er sur på nogen. Det handler udelukkende om, at jeg vil partiet det bedste, og efter sidste kommunalvalg, hvor vi mistede en kandidat - og faktisk var tæt på at miste to - så har jeg selvfølgelig tænkt meget over, om vi kan gøre det bedre med en anden og ny spidskandidat", har Susanne Mortensen tidligere sagt til Furesø Avis.
Læs også: Susanne Mortensen trækker sig - C skal vælge ny spidskandidat
Partiets nye spidskandidat blev valgt på de konservatives generalforsamling på Restaurant Marina Furesøbad tirsdag aften, og det bliver Lars N. Carstensen, der nu skal stå i spidsen for partiet t - og dermed ham, der skal forsøge at vriste borgmesterkæden fra Socialdemokraterne.
Lars N. Carsten har været formand for vælgerforeningen de sidste tre år, så der skulle også vælges ny formand på generalforsamlingen. Den nye formand for de konservative i Furesø bliver Henrik Røgind, der har siddet i bestyrelsen de sidste seks år.

Tale med Venstre

Lars N. Carstensen har været medlem af Det Konservative Folkeparti i 25 år, og han glæder sig til nu at skulle føre de konservative gennem i Furesø i en valgkamp.
"Jeg mener, at det er vigtigt, at der er et borgerligt alternativ i Furesø, som tager udgangspunkt i de emner, som partierne er enige om. Jeg vil derfor - som noget af det første - indbyde Venstre til drøftelser om konkrete politiske områder, hvor vi er enige, så vi kan bygge et solidt borgerligt fundament", siger Lars N. Carstensen til Furesø Avis.
På Generalforsamlingen, som cirka 45 af de lokale C-medlemmer var mødt op til, talte blandt andre det konservative folketingsmedlem Mette Abildgaard, der er valgt i Nordsjællands Storkreds, og Høje Taastrups konservative borgmester, Michael Ziegler, afslørede opskriften på, hvordan man som konservativ tager magten fra en socialdemokrat.
"Det er en opskrift, jeg hjertens gerne vil følge", lyder det fra Lars N. Carstensen.

Henrik Røgind, der har været medlem af bestyrelsen i seks år, bliver ny lokalformand for de konservative. Foto: Martin Warming

Henrik Røgind, der har været medlem af bestyrelsen i seks år, bliver ny lokalformand for de konservative. Foto: Martin Warming

Publiceret 25 January 2017 09:00

SENESTE TV