Se billederne:

Unge er klar til at vælte galaksen med musicalen 'Midt om Natten"

Det er syvende gang, at ungdomsskolen, musikskolen og Galaksen er gået sammen om en særlig ungdomsmusical. Et projekt, der ikke bare begejstrer publikum men også de unge deltagere, der lærer, vokser og bygger venskaber

Siden sommeren har flere end 40 unge mennesker dykket langt ned i filmen 'Midt om Natten', som årets ungdomsmusical bygger på. Der er blevet øvet replikker, musik, sang og koreografi, og i ugen op til påske rykkede de mange unge mennesker så ind i Galaksen for at få sat alt sammen til forestillingen, der havde premiere i søndags (efter avisens deadline,red.). Det blev til nogle intense og lange dage med meget korte nætter og masser af genhør med de evigt populære sange som 'Midt om Natten', 'Papirklip' og 'Susan Himmelblå'.
Fik du læst: Farum-virksomhed nomineret som bedste praktiksted
Tilsammen har holdet bag den stort anlagte produktion brugt mere end 17.000 mandetimer fordelt på de mange deltagende unge men også en håndfuld af Galaksens frivillige Astronauter, der hjælper med forplejning til de unge, ansatte fra både Galaksen, Furesø Musikskole og Furesø Ungdomsskole samt teamet af professionelle instruktører, lyd- og lysdesignere og assistenter.

Ild i øjnene

At de unge får langt mere end bare en oplevelse ud af at være med i ungdomsmusicalen er der ingen tvivl om,
“De retter ryggen og får ild i øjnene”, fortæller Morten Mathiesen, der er instruktør på musicalen og leder af Galaksen.
”Vi her i Galaksen, fra ungdomsskolen og musikskolen sætter de unge ind i en fuld professionel ramme - og vi kræver enormt meget af dem. Vi arbejder helt frem til det allersidste sekund på at lave det bedst mulige resultat, hvilket jeg håber tydeligt ses i dette års produktion”, lyder det fra Morten Mathiesen, der fortsætter:
Læs også: Unge går til kamp mod præstationsangst
“Resultatet er selvfølgelig vigtigt, men det overtrumfes faktisk af den pædagogiske proces og elevernes personlige udvikling. Vi har haft mange rigtig dygtige elever med i vores musicalprojekter, og flere af dem er gået videre ind i teaterverdenen og går på skuespilskole nu. Det er jo fantastisk at have den slags talenter med i produktionen, men i min verden er det faktisk mindst lige så fantastisk, når vi får unge og usikre elever med i projektet, som i løbet af processen bliver bygget op til stjerner med masser af selvtillid både på scenen og i deres liv. Om de så ender som skuespillere eller klejnsmede er ikke så vigtigt”.

Billetter til de hurtige

Alle pladser i Galaksen var udsolgt til søndagens premiere, men der er stadig enkelte billetter til forestillingerne i dag den 18. april og frem til 21. april. Billetter købes på billetlugen.dk. Læs mere på galaksen.dk
hhs

null

Publiceret 12 April 2017 08:53

SENESTE TV