Exklusiv Guld & Sølv udvider med eget guldsmedeværksted

Butikken på Farum Bytorv slår mandag 22. maj dørene op til dobbelt så stor forretning

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Mandag 22. maj slår Exklusiv Guld & Sølv på Farum Bytorv dørene op til en dobbelt så stor butik, der nu også rummer guldsmedeværksted. Det sker efter en ombygning, hvor en del af den tidligere Fona-forretning er inddraget.

Hele mandagen er der reception for kunderne i Exklusiv Guld & Sølv, der indbydes til at komme og se de nyindrettede lokaler, få lidt at spise og drikke og opleve levende musik mellem kl. 16-18.

I guldsmedeforretningen - der 20. marts kunne fejre 10 års fødselsdag - kan kunderne nu få repareret både ure og guld- og sølvsmykker – og komme helt tæt på urmagerens og guldsmedens arbejde.

”Vi har altid haft urmagerværksted, men nu har vi også ansat en guldsmed, der gennem sit virke i mere end 28 år har beskæftiget sig med mange facetter i guldsmedefaget. Guldsmeden skal arbejde i et åbent værksted, vi har indrettet bagerst i forretningen. Vi har mange kunder, som kommer ind til os med deres gamle smykker, som vi har hjulpet med at få repareret hos eksterne guldsmede. Nu får vi vores egen guldsmed, som kunderne kan komme i dialog med, så de med det samme kan få den bedste vejledning samt et prisoverslag”, siger indehaver Maja Christiansen.

Hele familien hjælper til

Exklusiv Guld & Sølv er et sandt familieforetagende, hvor Maja Christiansens søster, Britta Jensen, og hendes datter, Monica Christiansen, også er med. Monica skal nu i lære som guldsmed. Maja Christiansens søn, Martin Christiansen, står for butikkens webshop.

”Vi er en rigtig Farum-familie. Vi er fire søskende, med dertilhørende børn og svigerbørn, og alle hjælper til, hvis der er behov for det”, siger Maja Christiansen.

Den faste stab består også af Pernille Bach og urmager René Lindeblad, der også får udvidet sit værksted under ombygningen.

I forbindelse med ombygningen har Exklusiv Guld & Sølv taget en lang række nye og spændende mærker ind i forretningen.

Det gælder blandt andet Christina of London, en del af Christina Watches, Danmarks største guldsmede-brand i øjeblikket, Izabel Camille, Spirit Icons, Maanesten og Needs Jewellery.

”Det er vores store styrke, at vi har et meget stort og bredt udvalg af ure og smykker i alle prisklasser – fra det billige til det dyre,” siger Maja Christiansen.

Hun kom selv i lære i branchen som 17-årig, har arbejdet i forretninger i Lyngby og Ballerup og har kørt som sælger. I dag kører hun ved siden af arbejdet i Exklusiv Guld & Sølv som repræsentant for mærket Blossom Copenhagen til forretninger på hele Sjælland.

Publiceret 18 May 2017 13:30

SENESTE TV