Rålam bidt ihjel:

"Få nu de hunde i snor"

Af
Martin Warming

Martin Warming

John Høybye, der bor på Dr. Mundtsvej i Farum, kommer nu med en opfordring til hundejerne. Forleden fandt han nemlig et dødt rålam i sin have. Ifølge John Høybye er dyret blevet skambidt af en løs hund og er efterfølgende død af sine skader.
"En af herlighedsværdierne ved at bo i Farum er, at naturen er så tæt på - herunder at rådyrene trives i området omkring Farum Sø. Men mange hundeejere er ikke enige i dette, og løsgående hunde ses alt for ofte i området. I går (søndag, red.) gik det galt. Lille Bambi blev jagtet af en løsgående hund, som skambed den - og nu ligger den, som man ser, på vores græsplæne", skriver John Høybye i en mail til Furesø Avis, hvor han også har vedhæftet et billede af det døde dyr.
Fik du læst: Håndværkere fandt skarp granat midt i villakvarter
Han opfordrer derfor alle hundejere til at have deres hund i snor, så der ikke er flere at naturens 'vilde' dyr, der kommer til at lide samme skæbne som 'Lille Bambi'.
John Høybye har ikke anmeldt episoden til politiet, da han ikke ved, hvem hunde-ejeren er, men han er slet ikke i tvivl om, at rålammet er død på grund af et eller flere hundebid, da den har tydelige og blodige bidemærker på benet.

Publiceret 12 July 2017 16:00

SENESTE TV