Efter pres fra erhvervslivet:

Nu vendes ensretningen på Farum Hovedgade

I dag fredag den 6. oktober vendes ensretningen på hovedgaden. Det betyder forhåbentligt, at kunderne bedre kan komme frem til butikkerne

Af
Helene Stolle

Den seneste tid har Farum Hovedgade været ensrettet i retning fra Akacietorvet op mod stationen. Det har givet udfordringer for butikslivet, der har oplevet fald i omsætningen. Men nu vendes ensretningen. Det sker efter, at de butiksdrivende har været i dialog med kommunen.
“De erhvervsdrivende har udvist stor tålmodighed, og jeg sætter stor pris på deres opbakning til renoveringsprojektet. Det er på baggrund af deres feedback, at vi nu vender udviklingen - i bogstavelig forstand”, siger borgmester Ole Bondo Christensen (A) i en pressemeddelelse fra Furesø kommune.
Læs også: Byggeprojekt på Farum Hovedgade: Det sker der nu
Det har især været ikke lokalt kendte og brugere af GPS, der har haft problemer med at finde frem til butikslivet mod Akacietorvet, men det bliver altså nu nemmere.
Fra i dag fredag den 6. oktober og frem til 1. november vil Farum Hovedgade nemlig være ensrettet mod Akacietorvet, og der vil blive skiltet med omkørsel i retning mod stationen. Kommunen forventer, at trafikpresset på Stationsvej vil falde i denne forbindelse, lyder det i pressemeddelelsen fra kommunen. Heri fremgår det også, at omkørslen til Farum Station er koordineret med Movia, der oplyser, at det kan forsinke bus 333 og 334 med to til tre minutter. Buspassagerer, der skal nå et bestemt tog, må derfor lægge lidt tid til i disse godt tre uger.


Trafikafviklingen på Farum Hovedgade


I perioden fra 6. oktober til 1. november 2017 bliver trafikafviklingen på Farum Hovedgade sådan her:

  •  I retning mod Akacietorvet, fra Farum Station, kan man køre ad Farum Hovedgade
  • Mellem Hestetangsvej og Farum Gydevej kan man køre i begge retninger på hovedgaden
  • Der vil blive skiltet med omkørsel i retning mod stationen: ad Farum Gydevej, Nordtoftevej, Gammelgårdsvej og Ryttergårdsvej.

Find omkørselskort og anden info om renoveringen af Farum Hovedgade her

Publiceret 06 October 2017 08:36

SENESTE TV