Der er i alt 82 kandidater at sætte kryds ved i Furesø til kommunalvalget den 21. november. Arkivfoto

Der er i alt 82 kandidater at sætte kryds ved i Furesø til kommunalvalget den 21. november. Arkivfoto

Se listen:

Dem kan du stemme på til kommunalvalget

I dag den 10. oktober blev de godkendte kandidatlister til kommunalvalget til november lagt frem på bibliotekerne - men du kan også se listen her

Af
Helene Stolle

Selvom kommunalvalget først finder sted den 21, november, er det allerede fra i dag den 10. oktober mulighed for at sætte sit kryds, hvis du altså vel at mærke vælger at brevstemme. Det betyder, at de godkendte kanididatlister er blevet offentliggjort, ligesom de godkendte valgforbund.
Der er i alt 82 kandidater fordelt på 11 partier og lokallister, du kan vælge imellem, når krydset skal sættes.
Se listen med alle kandidaterne her
Det er Socialdemokratiet med borgmester Ole Bondo Christensen i spidsen, der med 19 kandidater har den længste liste, skarpt forfulgt af Venstre med 15 kandidater. For første gang i Furesøs historier stiller Alternativet også op til kommunalvalget - med tre kandidater - ligesom, der er dukket to helt nye lokallister op; De Frie Demokrater, som det tidligere socialdemokratiske byrådsmedlem Neslihan Diksan har dannet, samt Lokallisten, som Heidi Storck står bag - hun er i øvrigt også tidligere medlem af den socialdemokratiske byrådsgruppe og sidder i dag fortsat i byrådet bare partiløs.
Som nummer tre på Venstres kandidatliste er Berit Torm. I forgående periode sad hun i byrådet for De Konservative men har altså nu skiftet parti.
Hvis du ønsker at brevstemme kan du gøre det fra ethvert borgerservicecenter - i Furesø er det på bibliotekerne i Værløse og Farum.

Sådan ser valgforbundene ud

Valgforbund 1

C - Det Konservative Folkeparti
I - Liberal Alliance
O - Dansk Folkeparti
V - Venstre, Danmarks Liberale Parti

Valgforbund 2

Ø - Enhedslisten
Å - Alternativet

Valgforbund 3

A - Socialdemokratiet
B - Radikale Venstre
F - SF - Socialistisk Folkeparti
H - Lokallisten

Publiceret 10 October 2017 16:24

SENESTE TV