Sus i valgplakaterne

Der gik ikke mange minutter efter, startskuddet lød i dag lørdag klokken 12 for ophængningen af valgplakater, til de første mange lygtepæle var optaget af plakater med smilende kandidater

Af
Helene Stolle

Klokken 12 her i dag lørdag den 28. oktober gik startskuddet overalt i landet på ophængingen af valgplakater til kommunalvalget - og i Furesø havde de mange kandidater også travlt med at finde de bedste pladser på de bedste lygtepæle.
Vejret var dog ikke helt med mange kandidater og deres ophængere. Den voldsomme blæst var og bliver nemlig udfordrende. 
Fik du læst: Ung kandidat: "Stop nu Farum-Værløse-snakken"
“Vi har fire hold ude for at hænge plakater op i dag - men det bliver udfordrende med den voldsomme blæst. Jeg håber, at plakaterne kan holde til det”, fortalte Lars Carstensen til Furesø lørdag morgen og mindedes for år tilbage, hvor en stor del af hans plakater ikke kunne modstå en storm. 
Den radikale spidskandidat, Helle katrine Møller, var også på ophængningstogt her til formiddag, og da Furesø Avis mødte hende på Stavnsholtvej lagde hun da heller ikke skjul på, at hun er en smule nervøs over meldingen om voldsom blæst lørdag aften. 
“Nu hænger vi plakaterne op med vores gode hjælpere, og håber jeg på, at de ikke alle sammen er blæst ned og væk i morgen”, sagde hun.

null

Publiceret 28 October 2017 14:49

SENESTE TV