Westfall er klar med nyt udspil:

Hør 'Tanker i Hareskov' her

Trubaduren fra Hareskov, Mads Westfall, sender i morgen fredag en ny single på gaden ’Tanker i Hareskov’ - en efterfølger til Bjørn Afzelius-klassikeren ’Tankar i Havana’

Der bliver sat fokus på flygtningekrisen i det nyeste udspil fra Mads Westfall, der kommer på gaden i morgen fredag den 5. januar. 'Tanker i Hareskov' hedder singlen, der er opdateret efterfølger til Bjørn Afzelius' 'Tanker i Havana' fra 1979 - en sang, hvor Afzelius priste det kommunistiske Cuba i sammenligning med de svenske levevilkår. Men nu har Mads Westfall givet sangen en ny, dansk tekst, der sætter fokus på nutidens flygtningekrise.
Fik du læst: Oplev Steffen Brandt, Sissel-Jo Gazan og Hella Joof: Masser af STORE navne på lokal festival
“Det var min bror Mikkel, der kom med ideen om at vende historien på hovedet, så vi bliver mindet om, hvor godt vi har det herhjemme i forhold til de mennesker, der forsøger at krydse Middelhavet”, fortæller Mads Westfall og fortsætter:
“Jeg troede dog aldrig, jeg ville få lov til at indspille min efterfølger, fordi den på en og samme tid kan opfattes som en kritik af nutidens manglende empati og datidens manglende realitetssans. Men heldigvis er Afzelius' arvinger meget åbne over for, at der bliver arbejdet videre med hans sange”.
Det er Rasmus Bosse, der har arrangeret og produceret 'Tanker i Hareskov', mens sangen er mixet og masteret af Tor Bach Kristensen.
Fik du læst: Fandt hjemmelavet krudt på Søndersøskolen
Ifølge Mads Westfall selv viser 'Tanker i Hareskov' ham fra en helt ny og mere digital side rent musikalsk - alligevel er han nem at genkende, musikeren der nok mest er kendt som folkeartisten med nomineringen som årets sangskriver ved DMA Folk 2015, flere landsdækkende turneer med visetrioen Halfdanskerne og 'Bedre sent end tidligt', som fik masser af airplay på P4, blandt højdepunkterne. De senere år har Mads Westfall desuden optrådt som solo-entertainer med showet 'Dejavu'.
hhs
 
'Tanker fra Hareskov' er den nyeste single fra Mads Westfall:

null

Publiceret 04 January 2018 08:01

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV