10-året for Furesø:

Borgernes fortællinger skal på museum

2017 var 10-året for Furesø Kommune, og i den forbindelse satte kommunen fokus på den fælles identitet ved at indsamle hverdagsfortællinger fra borgere og medarbejdere i kommunen. Disse fortællinger skal nu videregives til Furesø Museer

Igennem hele 2017 er 10-året for Furesø Kommune blevet markeret på forskellige vis - gennem både børnefortællinger, videofortællinger fra kommunens seniorer, gæste-grammere på kommunens Instagram-profil og gennem blandt andet Furesø Festivalen og den store jubilæumskoncert med Nik og Jay i Galaksen.
Fik du læst: Ny ejer er klar til at sætte sit aftryk på Golfcaféen
Nu er alt i forbindelse med 10-året blevet samlet, og det skal snart overrækkes til Cathrine Kyø fra Furesø Museer, så historien om tvangsægteskabet mellem Værløse og Farum, der langsomt men sikkert udviklede sig til et godt venskab, kan foreviges.
De mange fortællinger, som borgeren er kommet med og som er lagt ind i et Googlemap på furesoe.dk/10aar, og langt de fleste borgerhistorier fortæller om kommuenns børne- og ungdomsliv samt om det rige kultur- og idrætsliv.
hhs

Publiceret 24 January 2018 06:00

SENESTE TV