"Det var en stor overraskelse, at der fulgte en flot statuette af Zanne Jahn med prisen, skænket af Furesø Handicapråd – tusinde tak – den står og pryder flot og den vil altid minde os om den anerkendelse vi har fået for at gøre en ekstra indsats i Furesø Kommune", siger adm. direktør i Rentek, Alice Bugge (midten). Foto: Helene Holm Stolle
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rentek-direktør: "Vi er stolte"

Rengøringsvirksomheden Rentek modtog torsdag eftermiddag Furesøs CSR-pris, der gives til en virksomhed, der tager et særligt socialt ansvar, og det er den administrerende direktør, Alice Bugge, stolt af. 

"Vi er rigtig stolte, og vi vil gerne sige stor tak til Advisory Boardet og beskæftigelses- og erhvervsudvalget for anerkendelsen og de flotte ord, der fulgte med prisen", siger Alice Bugge til Furesø Avis.

Men det er ikke kun på grund af prisen, at Alice Bugge er stolt men derimod på hele Furesøs vegne. Hele 26 virksomheder var nemlig indstillet til prisen, der er blevet uddelt i Furesø Kommune for første gang. 

"Det er dejligt, at der i kommunen er så mange rummelige virksomheder og institutioner, som tager ansvar. Derfor vil jeg også gerne sige tillykke til de øvrig nominerede virksomheder", lyder det fra Alice Bugge. 

 

Fokus skaber resultater

At det netop blev Rentek, der modtog CSR-prisen skyldes den indsats, virksomheden har lagt i at tage borgere og unge praktikanter med særlige udfordringer til sig. 

"Men vi har ikke gjort det alene", fortæller Alice Bugge og forklarer, at det kun er lykkedes virksomheden at få skabt flere jobs på grund af samarbejdet med kommunen. 

"Borgmester Ole Bondo Christensen insisterer synligt på medmenneskelighed og gensidig tillid, og der er altid  en åben dør, der lyttes og der er forståelse for nytænkning, ligesom der er beslutsomhed og hurtig handling, når han kan se, det gavner borgerne. Det skyldes også et jobcenter, der med Flemming Sommer i spidsen er fleksible, hjælpsomme og resultatorienterede som har sat ISO til at hjælpe virksomhederne hvor samarbejdet med Christina Kamph Jensen har gjort adgangen til borgerne og de administrative processer let tilgængelige og nemt at håndtere", fortæller Alice Bugge. 

 

Publiceret: 08. Januar 2017 10:53
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere