Sidst Manu Sareen var i Furesø, var da han i 2009 besøgte Stenvadskolen og læste op af sine bøger om Iqbal Farooq.
Sidst Manu Sareen var i Furesø, var da han i 2009 besøgte Stenvadskolen og læste op af sine bøger om Iqbal Farooq.
Arkivfoto: Finn Due Larsen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sareen indvier Danmarks første Immigrantmuseum

Kirke- og ligestillingsminister kommer til Furesø den 27. januar

Manu Sareen (Rad.), minister for kirke, ligestilling og nordisk samarbejde, kommer til Furesø fredag 27. januar. her skal han sammen med borgmester Ole Bondo Christensen (Soc.) indvie Immigrantmuseet i Farum Kulturhus.

Som tidligere omtalt er Immigrantmuseet det første og eneste af sin art i Danmark, og det vil på tværs af tid fortælle historien om, hvordan verden er kommet til Danmark, og hvordan vi har taget imod den.

Programmet for ministerbesøget er så småt ved at falde på plads. Ifølge planen bliver Sareen modtaget ved Kulturhuset klokken 14 af borgmesteren og formanden for Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget, Helle Katrine Møller (Rad.), samt museums- og arkivchef Cathrine Kyø Hermansen.

I cafeen i Kulturhuset vil en rapgruppe af uledsagede flygtningebørn spille op, og der bliver taler af borgmesteren og ministeren, inden den røde snor klippes over. Klokken 16 er der koncert med Tresafinado.

Det er tre år siden Manu Sareen sidst besøgte Furesø. Her underholdt det daværende medlem af Københavns Borgerrepræsentation elever på Stenvadskolen med at læse op fra sine succesrige bøger om den 13-årige Iqbal Farooq.

Publiceret: 17. Januar 2012 10:44
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt