Ole Bondo Christensen fik hjælp fra sit barnebarn, da han skulle klippe den røde snor ved indvielsen af det nye rådhus, Sløjfen. Foto: Kristina Pihl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billeder og video: Rådhusåbning blev et tilløbsstykke

Lørdag blev det nye, samlende rådhus, Sløjfen, indviet - og med det blev Værløse og Farum for alvor bundet sammen

Der var musik, sang og høje hurraer, da det nye, samlende rådhus lørdag formiddag blev indviet - og mange borgere havde fundet vej til festlighederne, der også rummede uddeling af Kulturprisen og årets Forenings Festival.

Det nye rådhus har fået navnet Sløjfen - dels fordi det er udformet som en sløjfe, dels fordi det ved at samle de forskellige funktioner, der tidligere var fordelt i flere forskellige huse i både Farum og Værløse, nu for alvor samler kommunen og dermed 'binder sløjfen'.

Læs også: Årets Kulturpris gik til naturskole-formand

“Vi ønskede et enkelt, praktisk og fornuftigt fælles rådhus. Smukt uden at være prangende. Det har vi fået i 10-året for Furesø kommune”, sagde Ole Bondo Christensen (A) i sin åbningstale og understregede, at huset udover sin wow-effekt også er et rigtig rart sted at være. Noget de mange fremmødte borgere selv kunne fornemme i den efterfølgende rundvisning rundt i huset, der udover at være arbejdssted for flere end 300 kommunale medarbejdere også skal fungere som foreningernes hus.

I sin tale takkede borgmesteren alle implicerede i tilblivelsen af det nye rådhus - også naboerne, der har holdt byggerod og larm ud - se borgmesterens tale på Facebook

“Med alle jer binder vi nu sløjfen”, lød ordene, inden et trefoldigt hurra for Sløjfen blev råbt.

Publiceret: 08. Oktober 2017 07:43
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt