Onsdag holdt Susanne Lund-Larsen jubilæums- og afskedsfest. Foto: Kristina Pihl
Onsdag holdt Susanne Lund-Larsen jubilæums- og afskedsfest. Foto: Kristina Pihl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billederne: Børn og voksne sagde farvel til Skolelandbrugets Susanne

Mange mennesker lagde onsdag vejen forbi Skolelandbruget for at sige farvel til Susanne Lund-Larsen

Af Kristina Pihl

Det store gavebord i teltet var fyldt op med blomster, gaver og kort. Ude foran teltet havde gamle kollegaer, familie og venner trodset det triste efterårsvejr og taget opstilling for at hylde og fejre Susanne Lund-Larsen. For efter 40 år som ansat i Farum og Furesø Kommune heraf 27 år på Skolelandbruget siger Susanne Lund-Larsen til sommer farvel til grise, kaniner og høns for i stedet at nyde tilværelsen som pensionist. Derfor holdt hun onsdag afskedsfest, hvor furesøborgere fra nær og fjern var inviteret til fest med spidstegt pattegris. Susanne Lund-Larsen var glad over, at så mange havde valgt at komme forbi.

Fik du læst: Kunstnere blev hædret i Skovhuset

”Det er vildt at se så mange mennesker. Det er også rigtig mange gamle kollegaer, så det er dejligt,” lød det fra dagens midtpunkt.

Medalje og sang

Til trods for at Susanne Lund-Larsen til sommer siger sit endelige farvel til Skolelandbruget, var afskedsfesten ikke en trist affære. For onsdagens festligheder markerede også hendes 40 års jubilæum som ansat i Farum og Furesø Kommune. Derfor overrakte borgmester Ole Bondo Christensen (A) hende Dronningens fortjenstmedalje. I sin tale roste han Susanne Lund-Larsen for den store indsats hun gennem næste tre årtier på Skolelandbruget havde gjort for at lære børn og voksne om natur og landbrug.

Fik du læst: Bekymring over mulige besparelser på skoleområdet

Ud over taler fra borgmesteren og Skolelandbrugets nye leder, Johnny Skjoldborg Krog, stod programmet også på sang. For dagens helt store overraskelse kom, da børnene fra børnehaven Røde Sol stillede sig op og sang en helt særlig hyldestsang til Susanne Lund-Larsen til melodien ”Åh Susanne”. Og det var da også en tydelig rørt hovedperson, der takkede børnehaven for sang.

”Jeg er sådan en, der godt kan lide at stå bagved og trække i trådene, så det underligt pludselig at være midtpunkt,” fortalte Susanne Lund-Larsen efterfølgende.

Susanne Lund-Larsen vil være ansat på halv tid frem til juni 2018.

Publiceret: 05. Oktober 2017 13:44
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt