Ann Bjerregaard åbnede 1. august hudpleje og negleklinikken CC-Clinic, der tilbyder behandlinger til både mænd og kvinder. Foto: Kristina Pihl
Ann Bjerregaard åbnede 1. august hudpleje og negleklinikken CC-Clinic, der tilbyder behandlinger til både mænd og kvinder. Foto: Kristina Pihl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skønhed: Ny hudpleje og negleklinik åbnet i Farum

Ejer Ann Bjerregaard ser frem til at byde Farums borgere indenfor

Af Kristina Pihl

En ny hudpleje og negleklinik med navnet CC-Clinic er åbnet i Farum. Klinikken, der ligger på Bygmarken 12, tilbyder blandt andet klassiske og økologiske ansigtsbehandlinger, kropsmassage, farve af bryn og vipper og neglebehandlinger til både mænd og kvinder. Fra november kan kunderne også få eyelash behandlinger. Ejer Ann Bjerregaard er selv uddannet kosmetolog og har igennem mange år beskæftiget sig med hudpleje og kosmetik. For hende har det været vigtigt at skabe de helt rette rammer for klinikken, for selvom den ligger i Farums industrikvarter skal kunderne slappe af, når de er der.

Fik du læst: Fra Syvstjerneskolen til Betty Nansen

“Det har været vigtigt for mig, at der er en god stemning i forhold til farver, lyde og så skal der være stille, så man kan forsvinde hen, når man er her. De kunder jeg har haft har også rost den ro, der er har,” fortæller hun.

Fik du læst: Kom med din idé til Farum Midtby

Klinikken slå døren op 1. august og Ann Bjerregaard fortæller, at hun allerede har fået meget positivt feedback fra kunderne. For hende er det vigtigt, at kunderne får en god oplevelse.

“Det er vigtigt for mig, at kunderne får en professionel behandling og bliver mødt med et smil. Kunder der kommer her skal både have en god oplevelse med deres behandling, men de skal også synes, at der er en god atmosfære, så de har lyst til at komme igen,” siger Ann Bjerregaard.

Publiceret: 12. Oktober 2017 15:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere