Koncentration og masser af sjov bød sommerlejren i Furesø Bordtennisklub på. Privatfoto
Koncentration og masser af sjov bød sommerlejren i Furesø Bordtennisklub på. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sommerlejr for ungdomsspillere: Glade batsving i Farum Arena

Furesø Bordtennisklub har afholdt sommerlejr for ungdomsspillerne

Den stod på 25 timers bordtennis, og en masse samvær, da ungdomsspillere fra Furesø BTK sammen med jævnaldrende spillere fra fem naboklubber afholdt sommerlejr i juli.

 ”Vi lagde ud med et lille orienteringsløb, hvor deltagerne var inddelt i fire grupper på tværs af klubberne – så de blev rystet godt sammen fra start”, fortæller campchef og træner i Furesø BTK Carsten Egeholt, der havde en plan med at holde en helt igennem sund sommerlejr.

Et samarbejde med Kvickly på Farum Bytorv betød, at de unge spillere flere gange i løbet af de lange træningspas holdt frugtpauser, hvor der blev indtaget store mængder af økologiske bananer og æbler.

Fik du læst: Græsklippere stjålet fra kirkegård

Mellem de mange bordtennispas blev der også tid til at spille en fodboldkamp, træne fysisk, snuse til mental-træning, se Michael Maze blive Europamester i 2009 på dvd, spille bankospil med præmier - så spændende at flere måtte rejse sig fra deres stol, når de blot manglede ét nummer og så naturligvis dyste i en omgang rundt-om-bordet.

”Vi var desuden så heldige, at få besøg af behandler Pia Laub (mor til en af deltagerne), der to i dage masserede ømme muskler på de børn, der ønskede det. Det var et hit”, siger Carsten Egeholt, der tilfreds ser tilbage på en sund, sjov og lærerig sommerlejr med lutter glade ansigter. 

Publiceret: 17. Juli 2017 07:11
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!