Fem guldmedaljer til Farum Svømmeklub

Da de Danske Årgangsmesterskaber blev afholdt i Odense, havde Farum Svømmeklub syv svømmere med til mesterskabet. En af stævnets helt store profiler blev Daniel Christian, som havde 7 starter og kom hjem med hele 7 medaljer, 5 guldmedaljer og 2 bronzemedaljer, og han blev dermed den mest vindende enkeltsvømmer ved mesterskabet. Mesterskaberne blev vundet i så forskellige discipliner som 50m fri, 100m og 200m bryst og 200m og 400m medley. Bronzemedaljerne kom hjem i 100m fri og 100m fly. Daniel er et meget stort talent, og det bliver spændende at følge ham i årene fremover. Der kan være noget stort i vente, hvis han kan holde motivation og gejsten oppe.
Mads Jørner blev den anden svømmer, som kom hjem med en medalje. Han fik en sølvmedalje i 200m ryg, og var tæt på i 100m ryg med en 5. plads. Også her er der tale om et stort talent.
De andre deltagere fra Farum præsterede gode løb, med placeringer lige uden for medaljerne. Philip Greve fik to 4. pladser som bedste resultat. Derudover deltog Mia Ishøj Nielsen, Anne Sofie Gadfelt, Lasse Kriegel Skovrup og Emil Grovn i stævnet.
/BV

Publiceret 28 June 2011 23:07

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV