Deltagerrekord ved familietriathlon

Med 233 gennemførende blev der sat deltagerrekord ved den fjerde udgave af Farum Familie Triathlon

Farum Familie Triathlon havde prominent deltagelse af Elizabeth May, tidligere verdensmester i Aquathlon (løb-svøm-løb), og som ligger godt til på ranglisten til at kvalificere sig til OL i triathlon for Luxembourg. Hun satte da også ny stævnerekord i damernes åbne klasse på den lange rute med den flotte tid 51,26 min.
Elizabeth May, som har danske aner, men er statsborger i Luxembourg, har i en længere periode svømmetrænet med Farum Svømmeklubs bedste svømmere. Sanne Otte (Triathleten/Farum Svømmeklub) blev nr. 2 i tiden 57,16 min og Ida Marie Vedel (Farum Svømmeklub), som var hurtigste kvinde i svømningen blev nr. 3 i tiden 59,58 min.
Kasper Dideriksen (Triathleten/Farum Svømmeklub) blev vinder af herrernes åbne klasse på lang rute i tiden 50,44 min. Kasper kørte ud på cykelruten som nr. 4 og fik indhentet Elizabeth May (der havde et meget hurtigt skifte) og Martin Wagner (som var hurtigste svømmer og er fra Farum Svømmeklub) på den stejle nedkørsel på Ganløsevej ud af Farum.
Karsten Vedel (Farum Svømmeklub) som igen i år kom hurtigst af sted på cyklen, blev indhentet på stigningen på Nymøllevej op mod ?Drive in Bio?. Derfra cyklede Kasper alene resten af vejen og løb også i mål uden at være hårdt presset bagfra.
Kasper Dideriksen har med to første pladser og to anden pladser nu været på podiet i alle fire udgaver af Farum Familie Triathlon.
David Wederkinck Andersen fra Tri4 blev nr . 2 i tiden 52,18 min og Kenneth Kleissl fra Fitness DK Tri blev nr. 3 i tiden 53,25 min.
"Det var glædeligt at se rigtig mange familier og børn tage triathlon-udfordringen op både på den korte og lange rute. Mange kæmpede hårdt for at få en god tid, mens andre måtte kæmpe for at nå hele vejen i mål og få sin velfortjente medalje for at gennemføre. Farum Svømmeklub siger tak til alle deltagere og håber at se jer igen næste år", lyder det fra Lars Bo Pedersen.
Man kan se alle resultater på farumsvommeklub.dk

Vinderne hos herrerne, 50,44 min, Kasper Dideriksen, Triathleten/Farum Svømmeklub.

Vinderne hos herrerne, 50,44 min, Kasper Dideriksen, Triathleten/Farum Svømmeklub.

Publiceret 18 May 2012 08:41

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV