FC Nordsjælland møder i påske både AGF og FC Midjylland på hjemmebane på Farum Park. Arkivfoto

FC Nordsjælland møder i påske både AGF og FC Midjylland på hjemmebane på Farum Park. Arkivfoto

Masser af bold og påskesjov på Farum Park

Der er masser af aktiviteter på programmet på Farum Park i påsken

Af
Martin Warming

Martin Warming

Når FC Nordsjælland Langfredag slår dørene op til topfodbold mod AGF og den første af de to påskekampe på Farum Park, bliver det med påskeæg til ungerne og god energi til de voksne.
Dagens kamppartner byder nemlig indenfor til Superliga-fodbold med en prøve på kosttilskudsproduktet Berocca til alle voksne og et lille påskeæg til alle under 18 år.
Samtidig er der mulighed for at vinde en stor påskekurv i pausen, hvor Nicolai Stokholm og Berocca har udtænkt en lille konkurrence, som vil foregå på banen.
Også til kampen 2. påskedag - altså den 1. april - mod FC Midtjylland vil der være sjove og gode overraskelser til tilskuerne, oplyser FC Nordsjælland.
Påsken byder også på påskefrokost på Farum Park, hvor der er mulighed for deltage i en vaske ægte fodbold-påskefrokost i FCN Baren.
Det sker op til hjemmekampen mod AGF fra klokken 12 og helt frem til kickoff klokken 15.
Med mad, musik, drikkevarer og god påskestemning sammen med en masse medfans er der gjort alt for, at alle deltagere i påskefrokosten er i det bedst mulige humør og 100 procent klar til kamp.
Senest århusianerne gæstede Farum Park, vendte FCN-drengene i øvrigt et truende 0-2-nederlag til en fantastisk 5-3-sejr, hvilket AGF selvfølgelig vil gøre deres bedste for at revanchere. Derfor er der på alle måder lagt i kakkelovnen til endnu et spændende opgør mellem de to hold.
Du kan læse mere om påskefrokosten - og påskekampene - på fcn.dk.

Publiceret 23 March 2013 07:42

SENESTE TV