Værløse IF søger talenter til U19 holdet.

Værløse IF søger talenter til U19 holdet.

Kirke Værløse IF søger nye talenter

Nye spillere er velkomne Til U17-holdet

U17-holdet fra KVIF har gjort en god indsats i 3. division og en midterplacering. Til holdet, der bliver til U19 efter sommerferien, søges nye talenter.
Holdet, der igennem mange år er blevet trænet af Janus Blom med støtte af Carsten Blom som holdleder, begynder efter sommerferien med holdets mange 1. års U19-spillere i Mesterrækken under SBU.
Janus søger nu andre græsgange, og ny træner for holdet bliver Alan Garflet – kendt i området som træner for Værløse Boldklubs, Hareskovs og Slagslunde-Ganløses bedste seniorer.
Alan Garflet, der er lærer, ser et godt og talentfuldt spillermateriale i truppen. Ideen er på længere sigt at indsluse U19-spillerne på 1. holdet og skabe fremgang i seniorafdelingen. Alan Garflet, der har A-licens som træner, har stor erfaring som træner bl.a. fra Boldklubben Frem i næsten 10 år (trænerassistent i Superligaen i tre år, Danmarksserietræner og træner for U 19 og U17 igennem flere år – men ligeledes erfaring fra trænerjobs i B93, Herfølge, Birkerød, Slagslunde-Ganløse med flere klubber og ungdomskonsulentjobs i Værløse, Birkerød, Allerød, Slangerup og Hareskov IF, hvor Alan er ansat nu.

Parallelt

Ideen er fra efterårets start med træning mandag, onsdag og torsdag at træne parallelt med klubbens seniorer for et tæt samarbejde.
Alan Garflet lægger stor vægt på, at der trænes med bolden i træningen for udvikling af den enkelte spillers tekniske færdigheder.
U19-holdet starter op mandag, den 22. juli kl. 18 på KVIFs anlæg.
Der er arrangeret flere træningskampe såvel imod U19-hold som seniorhold. Nye spillere er velkomne til at rette henvendelse til formand Ramazan Jakob Karter - tlf. 51946331 – mail: karterjakob@hotmail.com eller til Alan Garflet på 40176728)

Publiceret 06 July 2013 09:45

SENESTE TV