Modelfoto

Modelfoto

Hareskovbys multibane er rykket et skridt nærmere

Nordea-fonden og DBU spytter i kassen til en multibane i Hareskovby - og dermed rykker projektet et skridt nærmere på at blive ført ud i livet

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hareskov IF har fået støtte fra Nordea-fonden og DBU til at lave en multibane på Månedalsstien ved Hareskovhallen.
I løbet af sommeren skal der anlægges en kunstgræsbane på Månedalsstien, og det er planen, at multibanen skal ligge i forlængelse af fodboldbanen, oplyser klubben til Furesø Avis.
"Hvis det lykkes os at skaffe tilstrækkelig finansiering, så er det planen at udnytte arealet bag banen til en såkaldt 'multibane' - det vil sige et idrætsanlæg, der kan anvendes til mange forskellige formål i eller udenfor foreningsregi – for alle i lokalområdet", skriver Hareskov IF i en pressemeddelelse.
Læs også: Endelig: Hareskovby får en kunstgræsbane
Og planen om en multibane er nu rykket er skridt nærmere, da projektet er blevet tildelt støtte i form af 300.000 kroner fra Nordea-fonden og DBU's multibanepulje.
Og dermed tør klubben nu tro på, at multibanen slutningen af 2016
”Vi forventer, at banen bliver et naturligt samlingspunkt for hele lokalområdet, og vi vil som klub gerne invitere alle med – uanset om du er medlem af klubben eller ej", fortæller Jim Midjord, der er formand i klubben.
”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskabet nøglen til gode liv. Med de nye multibaner får 20 byer over hele landet et nyt mødested for alle, der vil dyrke boldspil sammen året rundt", siger Henrik Lehmann Andersen, der er direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.
Fik du læst: Se billederne: Luftballon må nødlande midt på gaden
Også Dansk Boldspil-Union glæder sig over udsigten til en multibane i Hareskovby.
"Det er fantastisk, at Hareskov IF på frivillig basis har søgt støtte og ønsker en multibane, der kan skabe bevægelse i lokalområdet. Det siger meget om behovet for multibaner, der kan motivere til nytænkning, fastholde fodboldspillere og udvikle dansk fodbold - og om værdien af vores frivillige foreningsliv", siger Jesper Møller, der formand i Dansk Boldspil Union.
Nordea-fonden og DBU har givet lovning på at betale halvdelen af multibanen i Hareskovby - dog højest 300.000 kroner - og klubben arbejder i øjeblikket på forskellige skitser for, hvordan banen skal se ud. Det øvrige penge til banen skal komme fra private bidragsydere, sponsorer og andre fonden, fortæller Hareskov IF til Furesø Avis.

Publiceret 22 March 2016 17:00

SENESTE TV