Furesøs Peter Thorsbro, der netop er blevet udnævnt til landstræner for kvindelandsholdet i skak. Privatfoto

Furesøs Peter Thorsbro, der netop er blevet udnævnt til landstræner for kvindelandsholdet i skak. Privatfoto

Skakfinale på søndag:

Er trejde gang lykkens gang?

Efter at være blevet nummer to de sidste to sæsoner i 2. division håber Furesø Skakklub nu, at tredje gang er lykkens gang, når klubben møder Bornholm Skakklub i en direkte finale om oprykningen til 1. division på søndag på Ellegården.
Stillingen i rækken er i skrivende stund stadig lidt uklar, da Bornholm har en udsat kamp mod en af nedrykningskandidaterne, som først spilles lørdag. Bornholmerne, som anføres af Stormester og tidligere verdensmester for seniorer Jens Kristiansen, kan med en storsejr i denne kamp akkurat bringe sig foran Furesø, der i givet fald er tvunget til at vinde det direkte opgør om oprykningen.
Fik du læst: Der mangler indsamlere til den store sogneindsamling
Efter at klubben tabte den direkte oprykningsfinale sidste år, har klubben fortsat samarbejdet med landstræner og Stormester Lars Schandorff. Det har blandt andet ført til en historisk sejr over Ballerup tidligere på sæsonen, hvor Furesø for første gang i klubbens historie vandt alle otte individuelle partier i en divisionskamp.
Arrangementet foregår på Ellegården på søndag fra klokken 12 og tilskuere er meget velkomne, lyder de fra den lokale skakklub.
mw

null

Publiceret 08 March 2017 13:47